VDK: Zaldis Vatlers vēlas kļūt par tautas un partijas (TP) mīlētu rezidentu

www.ELFI.lv

31. maijs 2007

Jaunais Latvijas rezidents Zaldis Vatlers ir tuvāk iepazinis valsti, kurā izlēmis apmesties uz dzīvi. Viņš ir sapratis, ka veiksmīgi integrētam rezidentam svarīgas labas un mīlestības pilnas attiecības ar līdzcilvēkiem. Tāpēc Zaldis tuvākajās nedēļās pievērsīsies tam, lai iegūtu tautas un partijas jeb TP mīlestību. Galu galā viņš ir TP vēlēts prezidents.

Saskaņā ar savu manifestu, Zaldis biežāk arī valkās oranžas drēbes, jo oranžā ir mīlestības krāsa. Bet, tā kā rezidentiem tas ne vienmēr iespējams, tad pārējā laikā viņš sajutīsies iekšēji oranžs.

Viens no rūpīgāk gatavotajiem jaunā rezidenta soļiem TP mīlestības iegūšanai, ir sabiedrības izkliedēšana pie katras iespējas. Arī masu mediji bieži vien ir pārāk uzmācīgi un apgrūtina rezidenta dzīvi.

„Cilvēkiem biežāk vajadzētu izmantot iespēju paklusēt”, saka Zaldis Vatlers, to īpaši attiecinot uz dažu profesiju pārstāvjiem, kas ar runāšanu pelna iztiku. Problēma nav runāšana pati par sevi, bet melšana. Pret to Z.Vatlers vērsīsies ar pozitīvisma kampaņu.

VDK rīcībā esošās neoficiālās ziņas liecina, ka jaunās kampaņas koncepcija būs būvēta ap saukli „Paklusēsim!”

Zaldis Vatlers: cienījamā prese, jūs atbildiet uz maniem jautājumiem!

Latvijas jaunais rezidents Zaldis Vatlers ir mainījis savu publisko attiecību taktiku. 31.maijā preses konferencē pēc ievēlēšanas rezidenta amatā Zaldis Vatlers paziņoja, ka konference tiek organizēta, lai žurnālisti atbildētu uz rezidenta jautājumiem. Žurnālisti apjuka, jo bija ieradušies, lai uzdotu jautājumus, nevis atbildētu uz tiem. Pēc brīža gan viss noskaidrojās un žurnālisti sāka uzdot jautājumus, bet šķiet jaunais rezidents būtu priecājies, ja viņš varētu uzdot jautājumus žurnālistiem. Turpmāk preses konferencēs Zaldis Vatlers labprātāk pats uzdos jautājumus, nekā atbildēs.

Lieki piebilst, ka paraugu Zaldis bija ņēmis no Valda, kurš preses konferencēs dara
šitā.

Vai Vatleru ir virzījusi LOK?


Savā pirmajā preses konferencē pēc ievēlēšanas par rezidentu Vatlers ap kaklu bija licis šlipsi ar LOK (Latvijas Olimpiskās Komitejas) logo. Iespējams, ka Vatlers nav oranžais, kā daudziem tas šķiet. Iespējams, ka Vatlers ir sarkan-balt-sarkanais. Iespējams, ka Vatlers ir krāsainais. Iespējams, ka Vatleru par rezidentu izvirzīja Latvijas Olimpiskā Komiteja. Vatlers nedz noliedz, nedz apstiprina šo informāciju.

Vakardienas atskaņas

Vakardienas atskaņas ir jūtamas blogos. Vienkārši fantastiskas bildes ir redzamas kādā vietējā Latvijas blogā: http://klab.lv/users/perkons/198835.html

International Herald Tribune: prezidents, ķirurgs un nereģistrētu maksājumu ņēmējs

Laikraksts International Herald Tribune ziņo, ka Latvijā par prezidentu ievēlēts ķirurgs bez politiskās pieredzes, toties plaši pazīstams ar skaidras naudas maksājumu pieņemšanu no pacientiem. IHT norāda, ka nereģistrētu maksājumu pieņemšana ir izplatīta prakse bijušajās PSRS valstīs.

Vācu avīze: Zatleru izvirzīja "politiskā banda"

Vācu avīze Frankturter Allgemeine Zeitung, aprakstot Valda Zatlera ievēlēšanu amatā, lieto visai spilgtus epitetus, sakot, ka jaunais prezidents izvēlēts šaurā lokā, ko Rīgā dēvē par "politisko bandu."

FAZ pirmās Valda Zatlera uzstāšanās novērtēja kā "lempīgas" un uzsvēra, ka jaunais prezidents pats neatceras cik naudas viņš ir saņēmis aploksnēs. Zatlera pieņemto maksājumu un nenomaksāto nodokļu lietu FAZ dēvē par "afēru."

Zaldis Vatlers: "Ko tie desēdāji jēdz! Tik kulakā ir spēks!"

Atruna lietotāju ievērībai jeb "diskleimeris"

Blogā minētās personas vai notikumi cilvēkiem ar īpašu aktīvu fantāziju, īpaši zemu IQ vai biologa izglītību varētu atgādināt tā dēvēto realitāti. Tomēr šāds secinājums būtu aplams, jo viss bloga saturs ir vistīrākais tā autoru fantāzijas auglis. Tai pat laikā izsakām dziļu pateicību Valdim Zatleram kā mūsu galvenajam iedvesmas avotam un ceļa zvaigznei.

Zatlera pirmā preses konfrence

Noskaties pirmo Zaltlera preses konferenci šeit.

Sociologs Aivars Freimanis ir atzinis šo preses konferenci par "PR katastrofu".


Vatlera pēcvēlēšanu darbi

Vatlers pēc ievēlēšanas devās pie saviem atbalstītājiem un pateicās viņiem par dziedāšanu, tikai problēma, ka dziedāja nevis Vatlera atbalstītāji, bet gan Andziņa līdzjutēji. Laikam tas jaunajam prezidentam nav svarīgi, ka viņu ar kliedzieniem atbalstīja Jaunās paaudzes "koris" ar līdzjutējiem no Tautas partijas Jaunatnes organizācijas un daži černobilieši, kuri neko citu nespēja kā vien skandēt: "Vatlers, Vatlers, Vatlers" un nevienu dziesmu tā arī nedziedāja.

Vatlers tāpat sacīja: „nav ko gari runāt, galvenais ir darbi.“ Nu par tiem darbiem—redzēsim.

Vatlera kanceleja


Avots:
www.armand.lv