Pie visa vainīga trušu partija?


Pēdējā laika notikumi Latvijā liek domāt, ka pie visa vainojami nevis oligarhi, bet gan kāda slepena, līdz pēdējam brīdim nezināma politiskā organizācija, kuru dēvē par Trušu partiju. Plašāka informācija par Trušu partiju VDK rīcībā nav, tik vien kā šis attēls, kuru mums atsūtīja Haris.





"Jūsu vieta ir mēslainē."

Spēcīgas emocijas ir laba lieta. VDK ir saņēmusi šādu e-vēstulīti, kas kaut nedaudz līdzsvaro pozitīvo atsauksmju plūsmu, ko esam saņēmuši pēdējā mēneša laikā. Ceram, jūsu sūtījumi nebeigs sākties!

Lūk, arī pats citāts!

"Jūs esat nožēlojami radījumi, ka nomelnojat mūsu valsts Prezidentu un līdz ar to Latvijas valsti! Jūsu vieta ir mēslainē. Katrs godīgs cilvēks novēršas no tādiem neliešiem kā jūs. Jūs neesat pat tā vērti, lai ar jums diskutētu un šo pamatotu."
/Murrey/

VDK īpaši tīk vērtējums "Katrs godīgs cilvēks novēršas no tādiem neliešiem kā jūs." Murrey, vai tas domāts "latviešu" latviešu valodas, vai Zatlera "latviešu" valodas izpratnē?


No kā mācīties Zatleram?

Kā ekskluzīvu materiālu blogā piedāvājam Zalda Vatlera otra kumīra - Džordža Buša - dziļākās atziņas un spēcīgākas performances plašsaziņas līdzekļos.

Zaldis Vatlers saka: "Esmu patiesi priecīgs, ka esmu ticis pie šī vērtīgā materiāla, kas būtu jānoskatās katram pamatskolniekam. Es ceru, ka drīzumā arī mans lokālgarīgais tēvs Valdis Zatlers dāvās Latvijai līdzīgu domas bērnu."

Paldies Richarddrandle.



Kāpēc tikās Kalvītis un Zatlers

Valsts prezidenta Kanceleja ziņo, ka šī gada 11. jūlijā tikās valsts prezidents un ministru prezidents.


Tā kā par tikšanās saturu interneta vietne http://www.president.lv/ plašāku informāciju nesniedz, VDK izsaka pieņēmumu, ka tikšanās patiesais mērķis bija "kāstings" premjera un prezidenta dalībai 2008. gadā iznākošajos ekrāna dižpārdokļos.


VDK labdari atkal atsūtījuši no Bormunda Neļska datora plašsaziņas līdzekļos nonākušus materiālus par patieso notikumu gaitu prezidenta pilī 11. jūlijā.

Starptautisku filmu studiju interesē Latvijas prezidents


VDK rīcībā nonākusi nākamā datu deva no Bormunda Neļska datora. Pēc attēla noprotams, ka Valdis Zatlers jau drīzumā varētu uzstāties seriālā "Simpsoni".

Jau ziņots, ka Aigars Kalvītis, iespējams, būs filmas Šreks IV galvenais varonis.

VDK ir patiess prieks, ka abi Latvijas līderi drīzumā sasniegs šo, iespējams, savas karjeras augstāko punktu. Šķiet nākamais solis ir pasludināt sevi par Latvijas tautas tēvu, ejot Turkmenbaši pēdās. Šo hipotēzi apstiprina nesen izsludinātais metu konkurss par Brīvības ielas sākumā stāvoša pieminekļa renovāciju.

Aigars Kalvītis būs filmas Šreks 4 galvenās lomas attēlotājs


Ja Aigars Kalvītis turpinās tikpat agresīvi un apņēmīgi draudēt visa veida opozīcijai, tad visai drīz Holivudas producenti viņam varētu piedāvāt galveno lomu filmā "Šreks IV-- kvaukšķu bieds." Vizuālā līdzība ar iepriekšējo lomas tēlotāju ir acīmredzama, tā kā Aigaram Kalvītim nebūs grūtību kļūt atpazīstamam kā Šrekam.

Pans Krekšķis jautā...



... vai Aigars Štokenbergs ir viens no jauna politiskā spēka dibinātājiem Latvijā, ja tik atklāti konfrontē ar Tautas partijas vadību un "ierindas biedru" Andri Šķēli?

24 Stundas I un II

www.zatlers.blogspot.com piedāvā lasītāja Māra stāstu 24 stundas divās daļās.

Twenty Four, Season One, February 21, 2004.

17:00-18:00
V.V.F. paziņo, ka nosauks premjeru 24 stundu laikā.
Šlesers tiekas ar Jēkabsonu, dod rīkojumu pēdējam iespaidot Emsi.
Lembergs no Puzes dodas uz Rīgu.
Slakteris zvana Šķēlem.
Repše sāk skatīties filmu "Karaļa atgriešanās".
Gundars Bērziņš, ejot pāri kanāla tiltiņam, aizķeras un pa nogāzi slīd lejup uz ledus...

18:00-19:00
Gundars Bērziņš ielūst ledū līdz vēderam. Slakteris un Kalvītis šo izvelk.
Lembergs iebrauc Talsos, kur tiekas ar Sesku.
Repše skatās, kā Gendalfs ierodas Minastiritā, bet tur priekšā ir Denetors.
Emsis dodas uz tikšanos ar Ūdri, iesprūst Saeimas liftā.
...

24 stundas I stāsts

24 stundas II stāsts

Tiesiskā valstī kukulis ir kukulis

Valdis Zatlers šodien noraidīja visus minējumus par viņa saistību ar Aivara Lemberga atbrīvošanu no apcietinājuma tikai pāris dienas pēc Zatlera stāšanās amatā. Zatlers uztvēr, ka tā esot tikai sakritība.

Tiesas lēmumu Zalters nekomentēja, sakot: "Tiesiskā valstī tiesas lēmums ir tiesas lēmums." Zatlera sacīto varētu arī pārfrāzēt, piemēram, "tiesiskā valstī kukulis ir kukulis," "tiesiskā valstī nodokļu nemaksāšana ir nodokļu nemaksāšana," "tiesiskā valstī oligarhi ir oligarhi" u.t.t. Kāpēc pats Zatlera kungs neseko sevis izvirzītajiem principiem?

Tēvs Latvija - jaunākā Rīgas statuja



VDK no slepeniem kompetentiem avotiem kļuvis zināms, ka Rīgā plānots būvēt jaunu statuju. Tā kā Latvijā beidzies falliskās mātes kults un sācies stingra mugurkaula godāšanas kults, pilsētas tēvi plānojot aizvietot Mildu jeb Māti Latviju ar statuju "Tēvs Latvija". Nav precīzi zināms, kas ir statujas metu autors, bet oriģinālais darbs pēc kultūras vēsturnieku domām varētu būt Bormunda Neļška iedvesmas auglis.

Vēl tikšot izsludināts konkurss par labākajiem vārdiem, ar ko aizvietot statujas pakājes šībrīža uzrakstu. Bormunds Neļškis esot jau piedāvājis savu variantu un viennozīmīgu Zalda Vatlera favorītu - "KLUSĒJIET DIEVA MIERĀ".
Papildināts - Valsts prezidenta Valda Zatlera vārdi pie Brīvības pieminekļa pēc ziedu nolikšanas 2007. gada 8. jūlijā
Brīvības piemineklis gadiem ilgi ir bijis Latvijas tautas simbols tās centienos pēc brīvības un demokrātijas. Ar saviem pirmajiem soļiem pa Brīvības ielu es vienmēr esmu nonācis līdz Brīvības piemineklim, kur lasīju šos maģiskos vārdus „TĒVZEMEI UN BRĪVĪBAI”.
Esmu pieredzējis, ka tauta savā ticībā brīvībai šeit regulāri klāj ziedu paklājus, - tā ir ticība.
Ticēsim savai nākotnei! Paldies visiem, kas ir šeit klāt!

Pans Krekšķis jautā...

... vai tā ir sagadīšanās, ka, nākot pie varas Valdim Zatleram, no cietuma tiek atbrīvots Aivars Lembergs?

Bormunds Neļskis pievienosies Vatlera komandai

Šodien kļuva zināms, ka literāts Bormunds Neļskis tomēr paliks Valsts rezidenta komandā un pildīs, visticamāk, kultūras padomnieka pienākumus. Notikušais apstiprina VDK rīcībā jau agrāk nonākušo informāciju, ka Bormunds Neļskis kļūs par Zalda Vatlera privāto rakstnieku. Lai gan Zaldis Vatlers manāmi šaubījās vai viņam vajag savu privāto rakstnieku, jaunais rezidents tomēr nolēma attiecības ar sabiedrību veidot šādā veidā. Bormunds Neļskis jau drīzumā ķeršoties pie darba un varoņopera par Zaldi Vatleru jau rudenī tikšot uzvesta Rīgas operā.

Ja jau tas ir TV, tad tā ir patiesība


Paldies VZsuxballs

Tomēr atklāta īsta Valda Zatlera interneta lapa



Latvijas plašsaziņas līdzekļi jau iepriekš ziņoja par iespējamām Valda Zatlera aktivitātēm internetā. Izplatījās spekulācijas, ka Valdis uztur šo blogu, tad citu. Tomēr beidzot darbību sākusi interneta lapa ar Valda Zatlera cienīgu adresi un vērienu - http://www.zatlers.lv/.



VDK izsaka patiesu prieku par lapas darba uzsākšanu, jo vieniem nest Valda un Zalda gaitu atspoguļošanas nastu nav bijis viegli.

Lai dzīvo un vairojas!








Zāles sakņu aktīvisms

Ir prieks, ka arvien pieaug VDK atbalstītāju un Valda Zatlera apjūsmotāju loks. Ar Ernst kontribūciju atklājam jaunāko bloga sadaļu "Lasītāju stūrītis".
Tev ir ko teikt? Sūti VDK uz VatleraDrauguKopa@gmail.com.









Beidzot Latvija tiek pie pirmajiem Zatlerismiem

Zaldis Vatlers rūpīgi seko līdzi sava patrona Valda Zatlera izpausmēm publiskās runas jomā. Prieks, ka Zatlers lēnām, bet neapturami tuvojas nepārspētajam mūslaiku sofistam Džordžam Bušam.

Zaldim mīļākie ir šie spārnotie izteicieni:

  • Ir būtiski, lai sabiedrībā izskanētu dažādi viedokļi, taču uzskatu dažādībai jābūt tai, kas veicina izsvērtu lēmumu pieņemšanu.
  • ... no šīs [Saeimas] tribīnes jau teicu – ceļā uz mērķiem nedrīkst pazaudēt ideālus.

Avots: Valsts prezidenta Valda Zatlera uzruna pēc svinīgā zvēresta došanas Saeimā (08.07.2007), www.president.lv

Protams, nedrīkst aizmirst par "Preses brīvība nav visatļautība." Gandrīz pavelk līdz totēmiskā Kalvīštēva nesenajai pirksta pakratīšanai sabiedrības un mediju virzienā.

Kangars Alvītis, iespējams, lielākais d****** pasaulē






Pirmā Truša inaugurācijas balles fotoreportāža

Pirmais secinājums- Truša fani nav vieni, viņiem ir ļoti plašs atbalsts, gan medijos, gan pat Ministru kabinetā. Šķiet ir laba vēsts- Štokijs nav tik oranžs kā viņu mālē.












Truša inaugurācijas atskaņas...

Valsts pirmā truša inaugurācijas pasākums noritēja gluži veiksmīgi! Trusis saņēma neskaitāmas pateicības, galvenokārt dažādu tautu valūtā. Jauna ēra ir klāt. Nu vairs nevar tā!

p.s. pēcpusdienā šeit tiks publicēta foto reportāža no truša inaugurācijas pasākuma.

VDK sveic Latvijas tautu

VDK sveic visu Latvijas tautu ar Valsts prezidenta Valda Zatlera stāšanos amatā. Šodien ir aususi jauna saule pār Latviju un visiem pilsoņiem drīz vajadzētu kļūt laimīgiem cilvēkiem. Tas ir tas, ko Latvijas tauta gaida no Valda Zatlera- laimi. Veiksmi jaunajam prezidentam darbā un tautas laimes celšanā.

P.S. VDK vēl ar vien gaida sadarbības piedāvājumus no Valsts prezidenta kancelejas, jo VDK vēl ar vien nesaprot ar ko VDK ir sliktāks par Intu Lasi.

Pans Krekšķis jautā...

... vai Valdim Zatleram pietiks drosmes būt "tautas prezidentam"?