Valsts prezidents dosies uz Lāčplēša un Melnā bruņinieka kaujas vietu

Valdis Zatlers apmeklēs Staburagu, jo tur reiz Lāčplēsis ir cīnījies ar Melno bruņinieku, ziņo Valsts prezidenta kanceleja. VDK var vienīgi priekā noelsties, jo Valsts prezidenta Valda Zaltera kanceleja ir sekojusi VDK piemēram un sāk aktīvu absurdā humora kampaņu ar mērķi uzlabot prezidenta tēlu.

VDK novēl veiksmi Zatlera kungam un viņa palīgiem vēsturiskās cīņas vietas apmeklējumā. Cerams, pēc šīs vēsturiskās vizītes cīņas vietā tiks uzcelts piemineklis Lāčplēsim un Melnajam bruņiniekam, bet pie Prezidentes pils parādīsies goda plāksnīte "Šiet trīs mēnešu pavadīja cilvēks, kas izgājis caur elli.".

Iejūties Melnā bruņinieka ādā arī Tu - spied šeit!


Avoti: President.lv, Arcadetown.com, Feini.lv, Pbla.lv

Igaunijas jauniešu video sveiciens Valdim Zatleram


Igaunijas jaunieši sūta sveicienu jaunajam Latvijas valsts prezidentam Valdim Zatleram. Tere Valdis!



Paldies Aploksnim!

Zatlers: šis blogs ir satīrisks

Lai noklausītos interviju ar Valdi Zatleru Latvijas Radio 4, spiest šeit.


Prezidenta secinājumi par interneta vietni zatlers.blogspot.com, sākot no 14 minūtes 54 sekundes. Zatlers, īsumā, saka: "Katru dienu to neapmeklēju, bet kad gribas kaut ko jautru par sevi, ieeju lapā."


VDK secina: "Prieks ienest kādu drusku prieka prezidenta ikdienā."


Zaldis Vatlers secina: "Vismaz vienā lietā Valdis Zatlers ir pārāks par Vairu Vīķi Freibergu - viņš runā krieviski."


Pans Krešķis secina: "Ja Zatlers nerunātu labi krieviski, tad jau puse pateicību ietu "gar degunu"."

Atrasti Zatlera viltus lapas autori

Kā ziņo V-Diena*, Valdis Zatlers šodien ir saņēmis atzinumu no Drošības policijas par it kā viņa vārdā izveidoto mājaslapu vēl pirms viņa stāšanās amatā. Zatlera preses sekretāre Inta Lase informē, ka Zatlers ir "pilnībā apmierināts" ar Drošības policijas veikumu, kaut arī tas ir "klasificēts".

Vatlera Draugu Kopa (VDK) izsaka neizpratni par Zatlera "apmierinātības" cēloni, jo šī viltvāržu gatavotā lapa vēl joprojām darbojas un turpina sniegt maldīgas ziņas Valda Zatlera vārdā, kā arī satur personiska rakstura informāciju par prezidentu un viņa ģimeni, piemēram, Lilitas Zatleres CV, kuru labāk bija paturēt valsts noslēpumā.

Gadījumā, ja minētā lapa ir slepens kādas politiskas organizācijas mēģinājums diskreditēt prezidentu, lūdzam to nekavējoties izbeigt. Valsts pirmā persona ir pelnījusi ko vizuāli baudāmāku pat, ja lapa ir daļa no kādas vārdā nesaucamas puses negatīvisma kampaņas. VDK apsver iespēju vērsties SAB, lai aicinātu izvērtēt Drošības policijas darba efektivitāti, ja reiz šī lapa vēl joprojām darbojas. Aicinām visus apzinīgos pilsoņus sūtīt vēstules saviem priekšstāvjiem šeit un šeit un lūgt izmeklēt Drošības policijas darbu un saukt vainīgos pie atbildības.

VDK apsola, ka turpinās uzturēt savu lapu kamēr vien darbosies viltvāržu pakaļdarinājums, lai, ziņojot par Valsts Pirmā Rezidenta gaitām, sniegtu tautai patiesu informāciju arī par Valdi Zatleru. Arī turpmāk ceram uz sabiedrības morālu atbalstu un jauniem materiāliem, kuros atspoguļoti abu mūsu patronu - Zalda un Valda - domas un darbi.

Tā kā VDK rūp gan Valda Zatlera labais vārds, gan labu ziņu nešana tautai, aicinām bloga lasītājus iesūtīt kādu ziņojuma kopiju vai vismaz atstāstu par Drošības policijas atzinuma saturu, lai varētu šos neģēļus publiski nokaunināt.

* Bet neziņo Delfi.lv =(.

Pans Krekšķis jautā ...

... ja Drošības policijas uzdevums ir

  • apkarot noziegumus pret cilvēci un terorismu,
  • veikt pretizlūkošanu,
  • utml.,

tad kādēļ tā reaģēja uz kādas privātpersonas iesniegumu izvērtēt par viņu izveidotas interneta lapas likumību?



INFORMĀCIJAI

Drošības policija, saskaņā ar Valsts drošības iestāžu likumu, veic šādas funkcijas:
  • pretizlūkošanas un operatīvās darbības pasākumus, lai apkarotu noziegumus pret cilvēci, kara noziegumus, genocīdu, organizēto un ekonomisko noziedzību, terorismu, kaitniecību un citus valsts drošību un varu apdraudošus noziedzīgus nodarījumus, bandītismu, korupciju, naudas viltošanu, kā arī kodolmateriālu, narkotisko un citu (ķīmisko, radioaktīvo) stipras iedarbības vielu vai dubultā lietojuma preču, šaujamo un cita veida ieroču, sprāgstvielu nesankcionētu izplatīšanu;
  • pretizlūkošanas un operatīvās darbības pasākumus, kas nepieciešami Iekšlietu ministrijas un tās sistēmas iestāžu aizsardzībai;
    valsts noslēpumu aizsardzību likumā “Par valsts noslēpumu” noteiktās kompetences ietvaros;
  • valsts un pašvaldību institūciju, kā arī citu juridisko personu darbības koordinēšanu pretterorisma jomā un valsts politikas īstenošanas analīzi šajā jomā;
  • valsts amatpersonu, kā arī ārvalstu un starptautisko organizāciju un institūciju pārstāvju aizsardzības (apsardzes) pasākumu organizāciju, izņemot to amatpersonu aizsardzību (apsardzi), kuru saskaņā ar Nacionālo bruņoto spēku likumu veic Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienests.

Avots: Iekšlietu ministrijas interneta lapa

VID: Patiesībā tie tomēr bija papildus ienākumi, par kuriem bija jāmaksā nodokļi





Paldies 2468abcdx.


Latvijas Ārstu biedrība: "Tas jautājums ir sarežģīts no visām pusēm."


Pans Krekšķis secina: "Patiesi! Jau gandrīz mēnesi dzīvojam ar prezidentu, kura reputācija ir, no vismaz vienas puses, neviennozīmīga. No otras, dzīve turpinās."


Kurts Vonnegūts teiktu: "So it goes."

Pans Krekšķis jautā ...

Valdis Zatlers: "Jebkuru sabiedrību var pārliecināt tikai ar divām lietām. Ar savu personīgo piemēru vai arī ar saviem personīgajiem darbiem. Nekāda pārliecināšana ar vārdiem šeit nenotiks, cilvēkiem ir jānotic."



Pans Krekšķis jautā: "Vai Zatlera kungs domā savus vārdus un darbus pirms 8. jūlija, vai pēc? Un vispār - kāda tur atšķirība?"

Paldies 2468abcdx.

Šķēle, Štokenbergs un zaķi

Portāls Delfi atkārtoti ziņo, ka Tautas partijas ierindas biedrs Andris Šķēle un reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Aigars Štokenbergs turpina ķīvēties par to, vai Štokenbergs apmeklēja valsts Pirmā truša inaugurācijas pasākumu, kā tas pieklātos īstam valstsvīram, vai arī pasākums tomēr bija veltīts parastam zaķim. Štokenbergs jau iepriekš norādījis, ka atbilstoši politiskajai situācijai, pasākums bija veltīts trusim. Kamēr strīds turpinās, sakaitēto nervu nomierināšanai vērts ieklausīties kādā dziesmiņā!




Paldies GoukipK.

Zatlers un viņa cilvēki Pana Krekšķa vērtējumā

Valdis Zatlers
CV
Spilgtākais domu grauds
Vēsturē paliekošākais darbs
Pans Krekšķis secina - drīz vairs nebūs kur augt!

Lilita Zatlere
CV
Intervija Latvijas Radio 1
Pans Krekšķis secina - laikam griesti sasniegti jau tālajā 1971. gadā!

Inta Lase
CV
Pans Krekšķis secina - korupcijas teorētiskie aspekti apgūti ar izcilību, bet vai prakse pie izcila mentora vienmēr ir obligāta?



Avots: http://www.president.lv/

Svarīgākie jautājumi un pareizākās atbildes

VDK jau labu laiku apjūsmo Tautas Partijas runas vīru spēju veikt sabiedrisko attiecību manipulācijas, ko aizjūras zemēs sauc par "spin-doctoring"*. To vislabāk raksturo ASV līderu spēja radīt pietiekamu starptautisku atbalstu iebrukumam Irākā par spīti apšaubāmiem pierādījumiem.


Lai arī Jurģa Liepnieka aizgādībā TP "spinoja" skaistāk, arī bez viņa nesanāk slikti. Piemēram Kārļa Leiškalna spina performance Latvijas Radio 1, kurā atrodamas "atbildes ar TP spinu" uz visiem svarīgākajiem jautājumiem "Zatlera jautājumā".

Klausāmgabalā atbildes uz šiem un citiem jautājumiem:*



  • Vai var uzskatīt, ka "Zatlera lietā" viss ir sakārtots?

  • Vai Zatlers ir "divdabīga" persona un kā to izprast?

  • Kuras tiesības Latvijā stiprākas - ieražu vai kodificētās?

  • Ar ko atšķiras Zatlers no uzņēmējiem-nodokļu nemaksātājiem un kāpēc ikviens nedrīkst sekot valsts prezidenta piemēram?

  • Kā saulauzt tik daudz malkas, ka nebūs kas kurina?

  • Vai Zatlers ir "nodokļu nemaksātājs" vai arī tikai "pateicību nedeklarētājs"?

  • Vai VID ir demonstrējis nihilistisku attieksmi pret valsts likumiem?

VDK secina - Leiškalnu par LU Sabiedrisko attiecību nodaļas goda profesoru!



* Nejaukt ar "spine-doctoring", ko, atšķirībā no "spin-doctoring", pieprot Valdis Zatlers.

Pans Krekšķis jautā ...



Pans Krekšķis jautā: "Vai Jūs gribētu nokļūt vienā bildē ar Zatleru?"

Paldies 2468abcdx.