Pensionāre: Kalvītis - iezombēts mankurts. Kāds epitets tiks prezidentam?

Pirms kāda laika V-Diena ziņoja par kādas pensionāres vēstuli premjerministram Kalvītim.

Informatīvs citāts no V-Dienas lapas:
""Klausoties Jūsu intervijas rodas jautājums, vai nu Jūs esat galīgs stulbenis jebšu Putina iezombēts mankurts."
"Man pat rodas doma iesniegt lūgumu tiesā par to, ka Jūs uzskatāt mūs, latviešus, par idiotiem, kuri itin neko nesaprot no Jūsu un Ko nelietīgajām izdarībām un par Jūsu neatbilstību ieņemamajam amatam."
"Jūs esat vienā iejūgā ar zagļiem, neliešiem u.c. blēžiem, kurus aizstāvat."
"V.Vīķe–Freiberga sadeva Jums pa purnu (korekti, cienītais). Varat gaidīt arī no tautas ko tādu, jo visiem noriebusies Jūsu smaidīgā, melīgā, nelietīgā fizionomija."
"Kā tiekat galā bez Aivariņa valdības sēdēs? Jums taču pēc viņa notiesāšanas ir jābūt uz tā paša beņķa, jo laidāt pie lemšanas kriminālnoziedznieku. Haritonovs nav Jūsu padomnieks?""

Ar patiesām bažām gaidām, kādu vēstuli Vīdiņas kundze sūtīs jaunajam prezidentam un rezidentam. Tiklīdz vēstule kļūs publiski pieejama, to publicēsim arī šai interneta vietnē, lai atbildīgām instancēm lielāka iespēja to izlasīt un aizstāvēt godīgu pilsoņu reputāciju.

Zalda Vatlera atklāta vēstule Valsts izņēmumu dienesta vadītājam Fosforam Jakānam

Manam paziņam, kas strādā valsts Izdevumu ministrijā par ierēdnīti, nesen attāli pazīstams uzņēmējs lūdza veikt šādus tādus tulkošanas un tekstu rediģēšanas darbus, kā arī tekstu izdrukāšanas un pavairošanas darbus, kur it labi noder darba vietas aprīkojums un sekretāre. Tā kā paziņam tiešais darbs kaulus nelauž, ar papildu uzdevumiem tikt galā nav grūti. Par to paziņa no uzņēmēja ik mēnesi saņem tādu kā pateicību. Visa ņemšanās ap Zatlera kungu radījusi paziņam tādu kā neērtības sajūtu, tā kā ka kaut kas vairs nav lāga, telefonā tādi jocīgi sprakšķi. F.Jakāna kungs, ko iesakāt?


Dziļā cieņā par Jūsu stipro mugurkaulu,

Zaldis Vatlers

DNS: Zaldis Vatlers izsaka pārsteigumu par Dienas skribenta Ozoliņa gānīšanos

DNS, 30.07.2007.

Vakar rīkotajā preses konferencē ziņu aģentūru DNS Zaldis Vatlers informēja, ka ir nepatīkami pārsteigts par Dienas skribenta A.Ozoliņa gānīšanos par jauno Latvijas prezidentu Valdi Zatleru.

Ozoliņa kungam nepatīk, ka Zatlers
- vispirms teicis, ka nekad neesot saņēmis nelegālus maksājumus
- tad pats atzinis, ka esot gan, tomēr tikai pēc pacientu ārstēšanas procesa beigām
- tad - ka reizēm tomēr arī pirms ārstēšanas uzsākšanas, taču nekad neesot šādus maksājumus pieprasījis.

Savas radošās domas viņjetes Ozoliņš noslēdz ar retorisku jautājumu "kas būs, ja izdosies pierādīt, ka Zatlers vēl arī pieprasījis maksājumus no pacientiem?"

Zalda Vatleraprāt, no Zatlera kunga būtu jāņem piemērs ikvienam latvietim, jo "tā vajag mācēt!" Pie tam, šādu rīcību taču atbalsta arī premjerministrs Aigars Kalvītis, kas pats par sevi ir godīguma garants.

Pans Krekšķis brīdina ...

Valsts Kontrole secinājusi, ka Rīgas Domē un tās pakļautības iestādēs jau gadiem nav kārtības ar darba samaksu.

Pans Krekšķis brīdina: "Ka nesanāk tāpat, kā ar Zatlera kungu!"

Pans Krekšķis daino ...

Panam Krekšķim šorīt dušā ienāca prātā šāda daina...

Caur Sudrabas birzi gāju,
Ne zariņa nenolauzu;
Būt' zariņu nolauzuse,
Atnāktu Sudrabas revidenti.

Pans Krekšķis jautā...

... vai ir lāga, ka jau mēnesi turpinās diskusijas par Valda Zatlera piemērotību prezidenta amatam dēļ ņemto aplokšņu? Varbūt tomēr vērts atgriezties pie iepriekš apsvērtajām vai jaunām kandidatūrām! Piedāvātajai jaunajai kandidatūrai (skatīt linku) ir kāda priekšrocība - tiesībsargājošās iestādes sava viedokļa formulēšanā pret šo personu tikušas krietni tālāk kā Valsts Izņēmumu dienests Zatlera kunga lietā.

Vēlreiz par Zatleru un presi

Valdis Zatlers, šķiet, nopietni nolēmis ar medijiem nerunāt. Galu galā - preses brīvība nav visatļautība!

Arī Valda Zatlera iespējamo padomnieku loks netiek atklāts, lai izraudzītie cilvēki netiktu "priekšlaicīgi norakti".

Nez tik vai Valdis vairāk nebaidās par sevis norakšanu vēl pirms zvēresta nodošanas? Tik vien droši tiek atklāts, kas nebūs padomnieku komandā - Normunds Beļskis. Neoficiāli zināms, ka Zatleram ir grūtības ar preses sekretāra atrašanu un vairāki uzrunātie no šī piedāvājuma atteikušies. Vai tas ir pārsteidzoši?

ELFI: Vatlers izskata apmierinātību ar Valsts Izņēmumu dienesta darbu

ELFI, 2007. gada 28. jūnijs

Šajās dienās arī Zaldis Vatlers ir saņēmis atzinumu no Valsts Izņēmumu dienesta (VID) un ir ļoti apmierināts ar tā darbu.

"Atbilstoši savam galvenajam uzdevumam un funkcijai, VID ir piemērojis Zālamana izņēmumu. Ceru, ka šim līdzīgu lēmumu nākamajos mēnešos būs vēl vairāk un VID neatgriezeniski nostiprinās savu reputācija, kā tautas un partijas mīlēta iestāde", tā Vatlers.

Zaldis Vatleram ir īpašs prieks, ka Zālamana cienīgs izņēmums ir pieņemts attiecībā arī uz tā elku Valdi Zatleru. Ņemot vērā abu tuvojošās balles, Vatlera kungs izsaka pārliecību, ka tagad pasākumu finansēšana būs daudz vieglāka.

VID atgādina, ka uz konsultāciju tiek gaidīti arī citi rezidenti ar nevainojamu reputāciju, lai arī attiecībā pret tiem varētu pieņemt kādu izņēmumu. Plašāku informāciju iespējams iegūt, rakstot uz adresi ValstsIznemumuDienests@gmail.com.

Zalda Vatlera inaugurācijas balli varētu apmeklēt 7 viesi

ELFI, 2007. gada 27. jūnijs

Kā ziņo Zalda Vatlera preses sekretāre Evija Ganiņa, uz jaunā Latvijas Rezidenta inaugurācijas balli varētu ierasties septiņi viesi. Tas saistīts ar valdības pieņemto inflācijas plānu, kura dēļ nav iespējams ņemt kredītu bankā, jo Vatlera kungam nav pietiekamu legālu ienākumu, bet Valsts Izņēmumu Dienests kavējas ar esošo ienākumu legalizēšanu.

Dalību pasākumā jau ir apstiprinājis īstenais tautas draugs Kangars Alvītis, attāls Ričarda Lauvassirds radinieks Edvards LXXXII, nekonvencionālu drošības līdzekļu izplatītājs Raimonds Ožkalns, aplokšņu nodošanas un pieņemšanas juridisko nianšu zinātāja Sandra Kukule, kā arī kāds prominents pārstāvis no diženās latvju biologu saimes. Tas visticamāk varētu būt Indulis Emsis, kas iepriekš izpelnījies sabiedrības ievērību ar iztikas minimuma teorētisko un praktisko aspektu pārzināšanu. Emša kunga līdzdalību ballē īpaši varētu novērtēt Vatlera kundze, jo tai atkristu ar porciju plānošanu saistītās rūpes.

Zaldis Vatlers aicina savus atbalstītājus nominēt vēl divas personas dalībai ballē, rakstot uz adresi zaldis.vatlers@gmail.com. Personām jābūt ar tikpat nevainojamu reputāciju kā Vatlera elkam Valdim Zatleram, kā arī labā saskaņā ar Tautu un Partiju. Nekādu citu ierobežojumu neesot.

Vatlera bijušais preses sekretārs Bormunds Neļskis uz pasākumu nevarēs ierasties jo vēl joprojām ir aizņemts ar varoņeposa par Zalda Vatlera preinaugurācijas periodu veidošanu. Neļskis lūdza informēt sabiedrību par to, ka vēl joprojām vakantas ir divas vietas uz himēru lomām. Interesentes tiek lūgtas sūtīt savus foto uz adresi vatleradraugukopa@gmail.com. Tiek lūgts nesūtīt savus labākos foto, jo himērām ir jābūt nedaudz biedējošām.

Pans Krekšķis jautā...

... vai nav jocīgi, ka par, iespējams, diženākā latvju aplokšņu ņēmēja padomnieci juridiskajos jautājumos būs persona, kam uzvārds Kukule?

"Pans Krekšķis jautā ..." ir jauna bloga rubrika, kas iespējama pateicoties dažu jauniegūtu draugu devumam un analītiskās nodaļas izveidei.

Silentio, ergo sum *

8. jūnijā Valdis Zatlers un kundze paziņoja sabiedrības sviesta gaitu hroniķiem no "Privātās Dzīves", ka pirms prezidenta zvēresta nodošanas pāris atturēsies no interviju sniegšanas medijiem.

Šķiet, Zatlera kungs praksē īsteno Dekarta kunga spārnotajai frāzei līdzīgu maksimu "Silentio, ergo sum" jeb "Es klusēju, tātad esmu."

VDK cer, ka Zatlera kungs drīzumā atkāpsies no šī principa, lai bloga cienītie lasītāji tiktu aplaimoti ar jaunu Zatlera kunga iedvesmotu publicistiku.


Jūsu,

VDK