DP ir sākusi izķert Zalda Vatlera nomelnotājus


Pēc Kangara Alvīša uzstāšanās trešdien TV raidījumā 900 minūtes, Draudīguma policija (DP) ir sākusi vairākas operācijas pret Zalda Vatlera nomelnotājiem. Vairāki Zalda Vatlera nomelnotāji ir arestēti un nogādāti DP, pēcāk nosūtīti uz izolatoriem Stabu ielas pagrabos.

DP priekšnieka vietniece Oses-Krūmiņas kundze VDK ir atklājusi, ka sodīts tiks katrs, kurš ir teicis ko sliktu par jauno Valsts rezidentu. Šeit ievietotās fotogrāfijas autors jau esot atzinies visos savos noziegumos pret jaunā Valsts rezidenta Zalda Vatlera godu un cieņu.


Tāpēc VDK aicina visus, kuri domā, ka var atļauties nomelnot jauno Valsts rezidentu Zaldi Vatleru, to nedarīt, jo DP jau ir uz jūsu pēdām un ja jūs turpināsiet nomelnot Zaldi Vatleru, tad var gadīties, ka inaugurācijas diena—8.jūlijs, jums būs jāpavada tērzējot ar DP izmeklētājiem un sniedzot paskaidrojumus Kangaram Alvītim.


Pans Krekšķis jautā...

... vai jaunais Valsts prezidents Valdis Zatlers cer, ka Latvijas sabiedrība noticēs VID godīgumam attiecībā pret viņu?

Ielūgums uz Latvijas Pirmā Truša inaugurācijas pasākumu


Latvijas Pirmais trusis Jūs visus ielūdz svētdien uz Andrejsalu. Mīļi gaidīts katrs, kuram patīk truši un aploksnes.

Svētdien Andrejsalā - INAUGURĀCIJAS BALLE

Valsts Pirmā Truša Inaugurācijas Aģentūra, 05.07.2007.

Sabiedrība jau plaši informēta, ka 8. jūlijā amatā stāsies jaunais Valsts Prezidents. Jo demokrātiskāka valsts, jo vairāk un dažādākas tajā ir inaugurācijas balles. Likumsakarīgi, ka arī Valsts Pirmā Truša inaugurācijas balle.

Šīs saviesīgi sabiedriskās svinības ir sarīkojuši tie, kurus ir uzrunājis Trusis, tas ir, jaunais Latvijas Pirmais Trusis: http://www.atverts.lv/klacas/politiskas/article.php?id=36916

Jaunais Latvijas Pirmais Trusis un viņa draugi ielūdz Jūs un visus labas gribas cilvēkus uz INAUGURĀCIJAS BALLI!!!

KAD: Svētdien, 2007. gada 8. jūlijā no pl. 19:00 un līdz pēdējam draugam (vienlaikus ar inaugurācijas balli Jelgavas pilī).

KUR: Rīgā, ANDREJSALĀ, "Dirty Deal Cafe" un tai pieguļošajā Daugavaskrastmalā (iebrauktuve Elizabetes ielas sākumgalā, karti skat. http://www.dirtydeal.lv/).

BALLES MOTO: Jauna ēra klāt!

DRESS CODE: totāli neformāls, iespējami BALTS un PŪKAINS,simbolizējot GODU un NEVAINOJAMĪBU.

PROGRAMMĀ:
1) Latvijas Pirmā Truša GODINĀŠANA(lūdzu ņemt līdzi ziedus vai citu floru, vai arī citas Pateicības).
2) UZTICĪBAS KREDĪTA veidošana(lūdzu nest sīkus ziedojumus šim kredītam ārvalstu valūtās skaidrānaudā; pašlaik jau savākti 5000 Turkmēnijas manati un 100 Armēnijas dramas, var pievienot arī personiskus novēlējumus).
3) Rīgas pils BIBLIOTĒKAS papildināšana(lūdzu atnest kādu grāmatu vai citu mediju, kurš, Jūsuprāt, noderētuRīgas pils Truša bibliotēkā)
4) Dziesmas un dejas (skat arī zemāk).
5) Dzejas, runu lasījumi un rotaļas (spontāni).

DARBOSIES BUFETE! (Savu cienastu un līdzatnestā iztukšošana Andrejsalā arī nav neparasta)

INAUGURĀCIJAS BALLE IR PILNĪGI NEPOLITISKA!
Latviešu un ārzemju komponistu un vokāli instrumentālo grupu mūzikaskanēs no vinila skaņuplatēm, fonā būs iespēja baudīt NATO dalībvalsts(ASV) ražojuma kinofilmas KRUSTTĒVS (The Godfather, 1972)paraugdemonstrējumus.

Lūdzam ievērot, ka saskaņā ar Rīgas domes jaunajiem sabiedriskās kārtības noteikumiem "spļaut, izmest atkritumus, nokārtot dabiskās vajadzības (izvadīt vielmaiņas galaproduktus) tam neparedzētās vietās"ir aizliegts.Andrejsalā var novietot automašīnas.


Vairāk par Andrejsalu http://www.andrejsala.lv/

Pieejami būs arī SIA "Nebrauc dzēris!" pakalpojumi. www.nebraucdzeris.lv/

RSVP (Lūdzu nesarūgtināt ar atteikumu) pa e-pastu trusis1@gmail.com

Pasākumu informatīvi atbalsta VDK iekš www.zatlers.blogspot.com

Pielikums #1 Latvijas Pirmā Truša Inaugurācijas Himna
(Mārtiņa Brauna mūzika un vārdi)

Čalis gan ir baigais,
Čali, vai Tev prāts!
O-o-o-o,
O,vai tev prāts.

Čali,ko tu rausties,
Lecam rotaļās.
O-o-o-o,
O,rotaļās.

Jauna ēra, jauna ēra
Jauna ēra klāt.
Nu tu esi, nu tu esi
Beksaidā!

Čali,nu tu rausties,
Nu vairs nevar tā!
O-o-o-o,
Vairs nevar tā.

Nu tu mūsu barā -
Nu tev jālēkā.
O-o-o-o,
Tev jālēkā.

Pans Krekšķis jautā...

... vai Zatlera "nomelnotājus" gaida arī miesas sodi un spīdzināšanas Stabu ielas nama pagrabos?

Hakeri uzlauzuši Neļška datoru, iezīmējas varoņeposa aprises

VDK, 05.07.2007.

VDK rīcībā nonākuši eksluzīvi materiāli par varoņeposu, kuru raksta un vēl joprojām tur noslēpumā Zalda Vatlera bijušais preses sekretārs Bormunds Neļskis. Paredzams, ka drīzumā blogā tiks publicēts ieskats daiļdarbā.

Jau šobrīd zināms, ka varoņeposā darbība notiks divās karaļvalstīs, iespējams, Auseklijā un Naidīgo Valstu Savienībā. Beļskis esot izlēmis izmantot jau tautas folklorā pastāvošus personāžus. Bez Zalda Vatlera pie lomas tiks tautas garīgais spēknesis Kangars Alvītis, Edvards Vājais.

Literatūrkritiķi kā īpaši interesantu iezīmi uzskata ārvalstu mitoloģisko tēlu integrēšanu varoņeposā. Zināms, ka viena no svarīgākajām otrā plāna lomām tiks Džoannas Roulingas mošķa Dobija prototipam Vladimiram Utkinam Bessmertnijam.

VDK piedāvā Valdim Zatleram sadarbību

Valdis Zatlers šodien paziņoja, ka turpmāk literāta Normunda Beļska vietā viņa preses sekretāres pienākumus pildīs bijusī LTV Ziņu dienesta darbiniece un De Facto vadītāja Inta Lase. Kā zināms Inta Lase pirms tam raidījumā De Facto ir asi kritizējusi veidu kā Valdis Zatlers tika izraudzīts un Valda Zatlera aplokšņu algas.

VDK ļoti uzmanīgi seko līdzi jaunajam notikumu pagriezienam. Tā kā arī VDK blogā iekš http://www.zalters.blogspot.com līdz šim ir izskanējusi kritiska informācija par Valdi Zatleru, arī VDK uzskata, ka ir iespējama sadarbība ar Valdi Zatleru. Ja, piemēram, Valdis Zatlers VDK piedāvātu kultūras padomnieku vai interneta padomnieku vietu, VDK šo piedāvājumu nopietni apspriestu. VDK pat samierinātos ar salīdzinoši nelielu atalgojumu (nu kādi 1000 10 000 lati derētu), jo vēlas iegūt iespējas palīdzēt jaunajam prezidentam "pagriezties ar seju pret tautu" un vienot Latvijas nāciju.

VDK vēl gaida piedāvājumus no Zatlera kunga, bet tas nebūs ilgi, jo VDK var arī pārdomāt un turpināt savu uzsākto kursu. Un vispār, ar ko VDK ir sliktāks par Intu Lasi? Arī mēs savā arodā esam ļoti profesionāli.


More than little



foto: LETA

VDK bargi vērsīsies pret Zatlera nomelnotājiem

VDK, 04.07.2007.

Portāls Delfi ziņo, ka Ministru prezidents Aigars Kalvītis vērsīs bargus sodus pret jauna prezidenta Valda Zatlera nomelnotājiem. Kalvītis paredz, ka jaunais prezidents saskarsies ar dažādām provokācijām un mediju uzbrukumiem.

Tā kā Zaldis Vatlers un VDK par Kalvīša minējumu izpildīšanos nešaubās, izsakām visstingrāko atbalstu Kalvītim un Zatleram. Tāpēc, lai apstiprinātu Kalvīša kā prasmīga sabiedrisko procesu vērotāja reputāciju, blogs zatlers.blogspot.com pastiprinās savu darbību. Tas tiks darīts, lai līdzsvarotu pret jauno prezidentu un valdošo eliti negatīvo publicitāti.

Zalda Vatlera uzsaukums bloga lasītājiem:
„Bloga lasītāji, pienācis tas brīdis, kad ir jājautā nevis ko blogs var dot jums, bet ko jūs varat dot blogam! Aicinu ikvienu, kam rūp Aigara Kalvīša un Valda Zatlera naktsmiers, iesūtīt savu sabiedrisko procesu analīzi un rakstus atbilstoši bloga garam un labākajām tradīcijām (VDK patur redakcionālas tiesības).”

Jūsu pienesumu lūdzam sūtīt uz e-pastu VatleraDrauguKopa@gmail.com.

Pans Krekšķis jautā...

... ja Ministru prezidentu mēs dēvējam par "stabilitātes garantu," tad vai turpmāk mēs jauno Valsts prezidentu Valdi Zatleru dēvēsim par "korupcijas un nihilisma garantu"?

8.jūlijā Andrejsalā notiks Latvijas Pirmais Pundurtruša inaugurācijas pasākums

Laikā, kad 8.jūlijā Jelgavā notiks Valsts prezidenta Valda Zatlera inaugurācijas ceremonija, Rīgā, Andrejsalā pulksten 19.00 tiks inaugurēts Latvijas Pirmais Pundurtrusis (LPP). Uz ceremoniju ir aicināti ierasties visi cilvēki, kuriem nav vienaldzīgs Latvijas Pirmais Pundurtrusis un viņa saimnieks-- jaunais prezidents Valdis Zatlers. Ierašanās absolūti neformālos apģērbos un katrs, kurš ieradīsies uzvalkā vai smokingā, vai vakarkleitā, pasākumā netiks ielaists.

Visi inaugurācijas viesi tiek aicināti nest sienu un burkānus pundurtrusim. Tāpat viesi ir aicināti nest grāmatas jaunā Valsts prezidenta bibliotēkai. Zalters.blogspot.com iesaka nest tādas grāmatas, kuras Valdis Zatlers spētu izlasīt, piemēram, nedrīkst nest Rasmas Kārkliņas grāmatu "Korupcija postkomunisma valstīs", kā arī jebkuru citu grāmatu, kura varētu aizvainot jauno Valsts prezidentu.

Pasākumu rīko Latvijas Pirmā Pundurtruša atbalstītāji. Pasākumu informatīvi atbalsta Vatlera Draugu Kopa (VDK) iekš http://www.zatlers.blogspot.com/

Plašāku informāciju pasākuma organizatori sola rīt.

P.S. Šī ir pavisam nopietna ziņa un, atšķirībā no citām zatlers.blogspot.com ziņām, ir 100% balstīta uz faktiem un sakņojas patiesībā!

Jauns spīdeklis Latvijas politiskajā zvaigznājā


VDK, 03.07.2007.

Aģentūra Delfi ziņo, ka no Japānas aizsardzības ministra amata atkāpies Fumio Kiuma, kurš nebija pietiekami rēķinājies ar tautas viedokli par ASV atombumbas uzbrukumiem Japānai Otrā Pasaules kara laikā.

Zaldis Vatlers jau uzrunājis politiķi, lai tas papildinātu Latvijas politisko zvaigznāju ar savu spozmi. Kiumas kungs ir radis strādāt apstākļos, kad politiķiem ir zems sabiedrības atbalsts, un ir gatavs aizstāvēt nepopulārus viedokļus. Šādu Kiumas soli varētu atbalstīt arī Vatlera garīgais tēvs Valdis Zatlers, jo Kiumas gaitas uzlecošās saules zemē liecina par stipru mugurkaulu.

Bloga veidotājiem Fumio kungs pastāstīja, ka mīļākā krāsa viņam esot oranža. Un vēl – viņa hobijs ir origami locījumu veidošana, tāpēc Kiumas kungam pēc viņa paša vārdiem „... varētu būt viegli atrast kopīgu valodu ar Latvijas prezidentu. Es varu salocīt tādu aploksni, par kuru Zatlera kungs ir sapņojis visu mūžu.”

Vēl notiek spekulācijas par to, kuram politiskam spēkam pieredzējušais politiķis no Japānas varētu pievienoties. Zaldis Vatlers jau ir paziņojis, ka Japānas politiķa pieredze būtu ļoti noderīga rezidenta birojam.

Atvērts Vatlera preses centrs ārvalstu žurnālistiem


VDK, 03.07.2007.


Šodien preses konferencē Zaldis Vatlers paziņoja par interneta preses centra ārvalstu žurnālistiem atvēršanu. Preses centrā var nokļūt, klikšķinot šeit. Atšķirībā no iepriekš piekoptās mediju politikas, Zaldis Vatlers ārvalstu žurnālistiem garantē tūlītēju atbildi. Preses centrā jautājumus pašreiz iespējams uzdot tikai angļu valodā.


Kā paziņoja Vatlera padzītā preses metra Bormunda Neļska vietā ieceltā Evija Ganīte, Vatlera kungs iepriekš saskāries ar smagu kritiku no sabiedrības un mediju puses par kavēšanos sniegt informāciju un atbildēt uz jautājumiem. Atšķirībā no Neļska, kuram efektīvas komunikācijas sistēmas ieviešanai vajadzēja "daudzus tūkstošus latu", Ganītes komanda ir atradusi lētāku risinājumu.


VDK izmēģināja jauno preses centru un zemāk publicē pirmos unikālos rezultātus. Zaldim Vatleram īpaši patīk, ka interneta vietni rotā viņa elka Valda Zatlera ģīmetne.


VDK: How does it feel to be the new Resident of Latvia?
Zaldis Vatlers: Much the same as it would feel for you, except different.


VDK: Is Valdis Zatlers really your idol?
Zaldis Vatlers: Maybe. Ask Bormunds Nelskis if it is.


VDK: What do you want to achieve as a Resident?
Zaldis Vatlers: I like talking about robots, movies, history, or whatever else you'd like.


Sabiedriskā organizācijā par aizklātību "Kulaks" jauno interneta preses centru un tā darbību raksturo kā "ģeniālu". Organizācijas vadītājs Poberts Rutnis: "Vēl neviens Latvijas rezidents nav nodrošinājis šādas kvalitātes sadarbības līmeni ar medijiem. Es domāju, Vatleram ir iespējas kļūt par Latvijas nākamo prezidentu."


P.S. Centra uzturētāji atvainojas, ja lapa īslaicīgi nestrādā, jo vēl notiek darbs pie tās uzlabošanas. Ja tā notiek, mēģiniet pēc 10 sekundēm.

VDK: Zatleru mīl arī Lietuvā

VDK, 03.07.2007.

Klejojot pa interneta ārēm, Zaldis Vatlers ir atradis resursu, kas pierāda, ka mūsu prezidentu Zaldi Vatleru mīl arī draudzīgajā kaimiņvalstī Lietuvā.



Paldies 2468abcdx par pūlēm, ievietojot raidījumu YouTube.

Pans Krekšķis jautā ...

... vai Valdis Zatlers nedomā, ka publiskojot sev adresēto VID vēstuli, viņš iznīcinās savu politisko karjeru pilnībā?

Nespēlē un atbalsti Valdi Zatleru!




VDK rīcībā nonācis kāds interneta materiāls, kuru acīmredzot radījuši Valda Zatlera nelabvēļi. Ceram, ka mūsu un Valda draugi tiesībsargājošās iestādēs pievērsīs atbilstošu uzmanību šim kliedzošajam amatpersonas tiesību pārkāpumam.


Pamācība
Sagaidi viszemāko pietupienu un spied!
Labāko rezultātu un niku fiksē kā komentāru.

P.S. Paldies Ejbekot, kas vērsis VDK uzmanību uz šo pārkāpumu.

Molekulārbiologi: Zaldim Vatleram varētu būt retais NeSX3U gēns

DNS, 02.07.2007.

Portālam DNS ekskluzīvu informāciju snieguši vairāki molekulārbiologi, kas uzskata, ka Zaldim Vatleram varētu būt retais NeSX3U gēns. Tikai šī gēna klātbūtne izskaidro vairākus pēdējās nedēļās par Vatlera kungu izplatījušos aplamos uzskatus, konkrēti:

  • Ka viņš ir teicis, ka "Preses brīvība nav visatļautība!"
  • Ka viņš ir ņēmis pateicības no saviem apmeklētājiem valsts apmaksātā darba vietā.
  • Ka Vatlera un Valsts Izņēmumu Dienesta attiecības nav publiski apspriežamas un ir uzskatāmas par attiecībām starp parastu privātpersonu un atbildīgo dienestu.
  • Un līdzīgi uzskati.
Tā kā šis gēns ir tik rets, neviens sākotnēji netika pieļāvis iespēju, ka tas Latvijā kādam varētu būt, tomēr tādu iespēju nav vajadzējis izslēgt priekšlaikus. Īsumā - ja cilvēks galvā domā teikt pozitīvu lietu vai vārdu, sanāk negatīvs. Un otrādi. Tādējādi patiesībā Zaldis Vatlers domājis, ka žurnālistus nedrīkst ierobežot, ka viņš nav ņēmis pateicība un ka viņa un VID attiecības patiesībā ir publiski apspriežamas un nav tikai viņa privāta lieta.

Zinātnieki vēl strīdas par precīzāko gēna darbības mehānisma atspoguļojumu, tomēr atzītākā no teorijām postulē, ka pie vainas varētu būt gēnu dreifs jeb automātisks ģenētisks process, kura laikā atomu kodolu līmenī notiek miljardiem sīku fluktuāciju, kas oscilējot izmaina organisma molekuāro agregātstāvokli. Tas savukārt ietekmē organisma fenotipiskās pazīmes, īpaši, ar runu un loģisko domāšanu saistītās smadzeņu garozas struktūras. Un šeit maza loma ir iedzimtībai, pat tik ģeniālu cilvēku kā Vatlers gadījumā. Nekontrolējamo eikariotu un histonu dalīšanās rezultātā zigotas, kas vada domas un runas signālus par nervu kanāliem, un kas vairumam cilvēku izkārtotas paralēli, gēna NeSX3U nēsāšanas gadījumā krustojas, cilvēkam sasniedzot pilngadību vai vēlāk. Šāds būtu nedaudz izsmeļošāks Zalda Vatlera sabiedrisko attiecību neveiksmju izskaidrojums.

Pēdējā laikā ar līdzīgiem pārpratumiem nācies saskarties arī Valtera patronam Valdim Zatleram. Zinātnieki izteikuši iespēju, ka varbūt Zatlera kungam arī piemīt līdzīgs gēns un tuvākajā laikā sola nākt klajā ar atzinumu. Vairāk informācijas par rakstā apskatīto jautājumu šeit.

Attēls: Stock.XCHNG

Zalda Vatlera kanceleju vadīs Eduards Vājais

Šodien Latvijas Atkarīgās Televīzijas (LNT) ēterī Zaldis Vatlers paziņoja: „Manu Valsts rezidenta kanceleju vadīs Eduards Vājais no Eiropas Savienības. Paredzams, ka Vājā kunga galvenais uzdevums būs turēt pa gabalu no Zalda Vatlera pilnīgi visus žurnālistus, izņemot LNT un Atkarīgās Rīta avīzes skribentus. Vājā kungs jau esot ievadījis sarunas ar Valsts rezidenta drošības dienestu par speciālas vienības izveidi, kuras uzdevums būs neitralizēt visus negatīvās ziņas paudušos žurnālistus.


Jau tagad tiek baumots, ka Rīgas pilī netiks ielaista neviena no trim blondajām žurnālistēm, kas piedalījās pirmajā Valsts rezidenta Zalda Vatlera preses konferencē. Zaldim Vatleram pietuvināto cilvēku lokā runā, ka Zaldim Vatleram pēc šīs konferences bija nepieciešams turpat mēnesi ilgs rehabilitācijas periods, lai atgūtu iekšējo mieru un tieši tādēļ Zaldis Vatlers līdz šim ir izvairījies no visiem žurnālistiem, LNT un Atkarīgās Rīta avīzes žurnālistus ieskaitot. Iespējams, Vājā kunga uzdevums būs rūpēties par Valsts rezidenta Zalda Vatlera sirds mieru un viņa pienākumos ietilps negatīvo ziņu nenodošana Zaldim Vatleram, lai nesagrautu pārliecību, ka viņš ir Tautas rezidents.

Zaldis Vatlers: Zatlera pacienti, lūdzu neziņojiet, ja viņš no jums pieprasījis "pateicību"

Es, Zaldis Vatlers, aicinu visus Valda Zatlera pacientus atturēties no provokatora Krēvica smalki noformulētā aicinājuma 1. jūlija raidījumā De facto pieteikties tiesībsargājošās iestādēs, ja Zatlera kungs no Jums tiešām pieprasījis "pateicību" pirms palīdzības sniegšanas. Pat ja, pretēji Zatlera kunga iepriekš teiktajam, viņam kādreiz paslīdējusi roka vai pasprukusi mēle un "pateicība" pieprasīta pirms vai pēc operācijas un nevis Jūsu brīvprātīgi dota, būsim lēnprātīgi.

Katrs taču ir tikai cilvēks! Gan dažādu vekseļu saņēmēji, gan ~75 Latvijas gudrākie stipendiāti, gan mūsu Prezidents.

Īpaši aicinu Jūs neveikt šādas darbības, kaut arī tās garantē Jūsu anonimitāti un aizsardzību no oranžajiem draudiem draugiem:

  • zvanīšanas uz KNAB bezmaksas uzticības tālruni 800 20 70;
  • rakstīšanas uz knab@knab.gov.lv.

Īpaši lūdzu ignorēt šo KNAB norādījumu:
"Ja amatpersona jums pieprasa kukuli, to nedrīkst dot, un vai nu kategoriski jāatsaka, vai, ja ir iespējams, jāsazinās ar KNAB, piemēram, atliekot pieprasītas naudas iedošanu. KNAB konsultēs, kā pareizi rīkoties konkrētajā situācijā. Vai būs iespējams pierādīt kukuļņemšanu, ir atkarīgs no daudziem apstākļiem, iespējamām liecībām un pierādījumiem. Krimināllikuma 324. pants paredz personas, kas devusi kukuli, atbrīvošanu no kriminālatbildības, ja kukulis šai personai izspiests vai ja tā pēc kukuļa došanas labprātīgi paziņo par notikušo. Par kukuļa došanas faktu ir jāpaziņo pēc iespējas ātrāk."

Un aizmirstiet par to, ka KNAB reiz veiksmīgi palīdzēja Ančāna kungam Jūrmalas domes afērā!

P.S. Un vēl - noteikti nesazinaties ar tīklveida struktūru "Delna" pa tālruņiem 67285585 un 29230414 vai e-pastu ti@delna.lv. Tās sniegtās anonīmās un parastam cilvēkam saprotamās konsultācijas ir tādas pat kā viss cits, ko šī organizācija dara, apdraudot mūsu amatpersonu labklājību.



Pans Krekšķis jautā ...

... vai tiesa, ka Valsts ieņēmumu dienesta Valdim Zatleram sūtītā vēstule patiesībā bija mēstule?