Mēs par vienu Ķīnu!


















Bez komentāriem...

Zaldis Vatlers nepiedalījās G8 samitā


Zaldis Vatlers nepiedalījās nupat notikušajā G8 samitā, jo nespēja nodefinēt savu attieksmi pret G8. No vienas puses gribētos būt 'klubiņā', kur var sarokoties ar Džordžu, Toniju un citiem. No otras puses Zaldim patīk U2 mūzika un viņš negrib konfrontēt ar Bono. Par AIDS Āfrikā Zaldis gan daudz neko nezin, jo tā nav viņa medicīnas joma un tas jau tik tālu no šejienes.

Jurbanovičs, sekojot Vatlera piemēram, tautai novēlēs savas nieres




VDK, 07.06.2007

Laikraksti ziņo, ka deputāts Lānis Jurbanovičs šomēnes divas reizes ir pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu. Kā VDK ziņoja labi informēti avoti, Traumatoloģijas institūtā jau ir sagatavota operāciju telpa Jurbanoviča uzņemšanai. VDK nav informācijas, vai Jurbanovičš ziedos vienu vai abas nieres.

VDK jau ziņoja, ka rezidents Lānis Jagzdiņš ir sabiedrībai ziedojis savas smadzenes. Jurbanovičš ir izlēmis sekot Latvijas līdz šim Otra Gudrākā Cilvēka Lāņa Jagzdiņa piemēram, kurš tautai jau ziedojis savas smadzenes.

LĀB (Latvijas Āpšu Biedrība) gan norāda, ka Jurbanoviča solis nopietni apdraud tā politisko karjeru. Kā informē biedrības pārstāvis Zaldis Vatlers: „Veiksmīga darbošanās Latvijas politikā ir savienojama smadzeņu amputāciju un pasta funkciju veikšanu, no iedzīvotājiem aploksnēs pieņemot sūtījumus nodošanai Atbildīgām Amatpersonām, tomēr nieres deputātiem gan ir nepieciešamas. Galu galā, kas tad cienījamā politiķa vietā pārstrādās politiskās apspriedēs patērētos grādīgos dzērienus.”

VDK ceru, ka arī Latvijas Pirmā Gudrākā Galva Zaldis Vatlers arī atsauksies draudzīgajam CSDD aicinājuma.

Attēls: (c) Stock.XCHNG

Lānis Jagzdiņš nav klausījis CSDD aicinājumam un tomēr ziedojis savas smadzenes


BETA, 4. jūnijs 2007


Līdz šim priekšzīmīgais pilsonis Lānis Jagzdiņš pirmdien visai Latvijas sabiedrībai atvainojās par nedēļas sākumā paparaci fiksēto neveiklo žestu un izsaka cerību, ka tas nav aizskāris nevienu, izņemot Jagzdiņa labākos draugus. Sabiedrībai un saviem draugiem Jagzdiņš skaidro, ka viņu kā vienu no 100 Gudrākajām Galvām pasaulē tik ļoti aizrāvusi CSDD jaunākā kampaņa, ka viņš tomēr izlēmis ziedot labdarībai savas smadzenes.

„Es viennozīmīgi tagad jūtos daudz labāk un atvieglotāk. Mani ir ietekmējuši plašsaziņas līdzekļi. Es viennozīmīgi tagad jūtos daudz labāk un atvieglotāk. Mani šādi un atvieglotāk. Mani ir ietekmējuši plašsaziņas līdzekļi. Es esmu par kādiem vieglāks. Es esmu par kādiem vieglotāk. Mani šādi un tik pozitīvi ir ietekmējuši plašsaziņas līdzekļi. Es viennozīmīgi tagad jūtos daudz labāk un atvieglotāk. Mani ir tāda sajūta, ka mani ir tāda sajūta, ka mani šādi un tik pozitīvi ir tāda sajūta, ka esmu par kā.”, saka Lānis Jagzdiņš.

Pēc sabiedriskās organizācijas „Atņemtus” un „Kulaks” vērtējuma Jagzdiņa kungam tomēr uz šādu soli nevajadzēja izšķirties, jo Gudrība nav savienojama ar smadzeņu pelēkās vielas absenci galvaskausā. To apliecina arī Jagzdiņa kunga citāts, kuru VDK saņēma jau pēc šeit aprakstītā labdarības akta.

VDK ir noskaidrojusi, ka šāda problēma nav skārusi tikai Lāni Jagzdiņu, bet arī demokrātijas un cilvēktiesību tēvu Džordžu Bušu, kura izteikumu apkopojums pēc, kā baumo labi informēti avoti, altruisma vārdā veiktās smadzeņu amputācijas ir atrodams šeit. VDK sadarbības partneri ārvalstīs ir radījuši tulkotāju, ar kura palīdzību tomēr iespējams saprast, ko vēlas pateikt gan Lānis Jagzdiņš, gan Buša kungs. Lai apmeklētu tulkotāju, spiest šeit.



(c) Stock.XCHNG

Bormunds Neļskis rakstīs jaunu varoņoperu par Zaldi Vatleru

Zalda Vatlera privātais literāts Bormunds Neļskis ir atradis veidu kā uzlabot Vatlera tēlu, kurš viņa stingrās pretkorupcijas nostājas dēļ ir pamatīgi cietis. Bormunds Neļskis jau savu spalvu ir iemēģinājis radot dažādas varoņoperas (pēdējā ir Neredzētais) un tagad būs gatavs palīdzēt Zaldim Vatleram, radot jaunu varoņoperu: "Zalda Vatlera cīņa ar trim blondajām himērām." Iedvesmu jaunajam varoņoperas sižetam Bormunds Beļskis esot smēlies slavenajā 31.maija preses konferencē Augstajā namā, kur Zaldim Vatleram uzbruka trīs blondas skribentes.

Bormunds Neļskis nespēja Zaldim Vatleram palīdzēt tajā brīdī, kad viņam uzbruka trīs blondi maniakālās avīžu pārstāves, tāpēc literāts Neļskis ir nolēmis atspēlēties īpaši nežēlīgā veidā. Jaunās operas sižets balstīsies uz patieso Zalda Vatlera dzīves stāstu pēdējās divās nedēļās kandidējot uz Valsts Pirmā Rezidenta amatu. Operā gan tikšot izmantotas dažādas alegorijas un trīs blondās žurnālistes tikšot pārveidotas par trim blondajām himērām. Operai būšot laimīgas un Zaldis Vatlers uzveiks trīs blondās himēras, nocērtot viņām galvas. Pašās operas beigās Zaldi Vatleru sagaidīšot jūsmīgs priecīgo ļaužu pūlis, kas skandēs "varonis," "varonis," "varonis!"
Aploksnes gan netikšot pieminētas.

Viens no galvenajiem operas dziedājumiem sauksies: "Preses brīvība nav visatļautība!" Operai tikšot pieaicināts arī Ķīnas Tautas operas koris, kurš dziedās dziedājumu: "Mi za odin Kitai," gan krievu, gan ķīniešu valodās. Jau tiekot meklētas dekorācijas šai ainai un Ķīnā pasūtīts milzīgs Mao Dzeduna portrets, kas būšot izmērā 20 x 20 metri.

Zaldis Vatlers komandu tomēr taisīšot pats

Valsts jaunievēlētais Rezidents savu komandu tomēr taisīs pats nevis ļaus to darīt Simts gudro galvu valdošajai puslodei, tā šodien pavēstīja Zalda Vatlera līdzgaitnieks, literāts Bormunds Neļskis. Neļskis sacīja, ka komandu viņi tomēr šonedēļ neveidošot, bet darīšot to vēlāk, jo valsts esot tāda lieta, kurā steiga nav vajadzīga, jo kā saka, "valsts nav zaķis, neaizmuks." VDK rīcībā ir informācija, ka Zaldis Vatlers konsultēties nedosies uz Augsto namu, bet gan uz Mākoņiem, jo tur esot labāki padomi. VDK turpinās ziņot par to kā Zaldim Vatleram veicas veidojot savu Valsts pirmā Rezidenta komandu.

Zaldis Vatlers iekārtojies bijušajās korupcijas veicināšanas komisijas telpās

Šodien, Valsts jaunajam Rezidentam ir iekārtots kabinets "Viedo galvu namā" Vecrīgā. Vatlera kabinetu tika nolemts iekārtot likvidētās Korupcijas veicināšanas komisijas telpās. Iespējams, tā nav nekāda sagadīšanās, bet gan pārdomāta Zalda Vatlera taktika. Pēc VDK rīcībā esošajām ziņām, tas nozīmē, ka Korupcijas veicināšanas komisija nekad, nekad, nekad vairs netiks atjaunota. Tā ir ļoti slikta ziņa korupcijas veicinātājiem šajā valstī, īpaši tautas priekšstāvei Mindai Lūrniecei, sabiedriskajai organizācijai Kulaks un tīklveida institūcijai Atņemtus.

Zaldis Vatlers lūdz palīdzību VID

Zaldis Vatlers pirmdien kā jau solīts devās uz Valsts Izņēmumu Dienestu (VID). Zaldis Vatlers visas savas lietas ir nodevis VID un grib, lai viņi pieņem lēmumu. Pēc paša Vatlera domām, tieši VID ir jāizdomā, ko viņam darīt- maksāt nodokļus vai nemaksāt. Vatlers tāpat ir nolēmis ķerties pie izmaiņām likumos, lai citiem viņa aroda brāļiem, kā arī pārējiem valsts pilsoņiem vairs nebūtu problēmu ar nodokļu nomaksu.


Vatlers gan neatklāja, kādas izmaiņas vajadzīgas likumos, bet cik nojaušams, iespējams, jaunais Valsts rezidents aicinās Saeimu atcelt nodokļus vispār, lai nevienam politiķim nenāktos atbildēt par nodokļu nemaksāšanu. VDK neizdevās uzzināt vai nodokļu atcelšana skars arī nepolitiķus un neārstus. Iespējams, Valsts Izņēmumu Dienests pieņems lēmumus, kas rada izņēmumus tikai un vienīgi Zaldim Vatleram.

Zaldis Vatlers: mēs esam par vienu Ķīnu!

BETA, 3.jūnijs

31.maijā notikušajā preses konferencē pēc Zalda Vatlera ievēlēšanas par Latvijas rezidentu viņš paziņoja par ļoti būtisku Latvijas Valsts ārpolitikas nostādni: "MĒS ESAM PAR VIENU ĶĪNU!" Krievu valodā tas izklausījās aptuveni šādi: "Mi za odin Kitai!"


Zaldis Vatlers ar šo nozīmīgo paziņojumu nāca klajā tieši pēc ievēlēšanas par rezidentu un domājams, ka "viena Ķīna" būs mūsu ārpolitikas galvenais uzstādījums, kamēr Valsts rezidents būs Zaldis Vatlers. Iespējams, ka tā tomēr bija provokācija, jo jautājumu uzdeva kāds latviešu žurnālists, kurš bija pārģērbies par ķīnieti. Eksperti uzskata, ka tā varēja būt provokācija, lai sabojātu Latvijas un Taivānas attiecības. Zinot taivāniešu jūtīgumu pret neapdomātiem paziņojumiem, iespējams, drīz Taivānā sāksies nopietni, pret Latvijas Republiku vērsti protesti, dedzinātas Zalda Vatlera lelles (tās viņiem tiks piegādātas no Rīgas) un Latvijas valsts karogi (tos arī piegādās no Rīgas "nepateicīgā" opozīcija). Latvijas Ārlietu ministrija tik atbildīgā brīdī komentārus nesniedz.