Ar āmuru pret raganu

LETA ziņo, ka Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca nesniegs Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam jaunā valsts prezidenta Valda Zatlera pacientu sarakstus. Zaldis Vatlers pilnībā atbalsta šo pozīciju un aicina arī bloga lasītājus brīvdienās dot savu artavu valsts pirmās personas aizsardzībai no dažādiem racējiem un raganu medniekiem.

Šoreiz spēles sauklis - Uzsit un aizstāvi prezidentu!




Noteikumi - Gaužām vienkārši!
Rezultātus, kā vienmēr, fiksējiet komentāros.

Kā izmantot "caurumu" drošības likumos cēliem mērķiem?

LETA ziņo, ka rītdien būs spēkā grozījumi drošības likumos, uz dienu atvieglinot piekļuvi valsts noslēpumam. Citi plašsaziņas līdzekļi ziņojuši, ka Valda Zatlera pacientu saraksti ir noslēpums, lai arī ne valsts. Tas ir pietiekams pamats, lai Veselības ministrs Vinets Veldre un Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca liegtu KNAB pieeju šiem sarakstiem.

Pans Krekšķis jautā: "Varbūt pats KNAB, kas bija pret drošības likumu grozīšanu, varētu izmantot likumu nepilnību, un šos sarakstus rītdien tomēr iegūt?"

Zalda Vatlera domas šajā sakarā: "Es ļoti ceru, ka KNAB šo iespēju izmantos un reizi par visām reizēm nospodrinās Zatlera kunga publisko tēlu tikpat baltu, kā piena sivēna šņukurs!"

Ko tauta veltīs Zatleram pēc 8 gadiem?

Plašsaziņas līdzekļos izplatījušās ziņas, ka tiek rīkota akcija "Ziedi prezidentam." Par to pārliecinājās arī VDK, apmeklējot šo lapu.

VDK izsaka patiesu prieku, ka Valda Zatlera draugu un atbalstītāju loks turpina paplašināties. Akcija apliecina, ka nepamatotas izrādījušās nelabvēļu runas, ka tautai būs grūti pieņemt Zatlera kungu.

Zaldis Vatlers: "Tas, ka Zatlera kungs ir izpelnījies tādu tautas mīlestības izpausmi jau pirmajā mēnesī pēc darba uzsākšanas, kādu prezidente izpelnījās tikai pēc astoņu gadu smaga darba, apstiprina Ministru prezidenta nekļūdīgo intuīciju un strādāšanu sabiedrības interesēs. Valdis Zatlers patiešām ir tautas prezidents!"

Ja vēlaties atbalstīt akciju, jums:
  1. Jāiegādājas ziedi!
  2. Jādodas uz tuvāko pasta nodaļu.
  3. Ziedi jānosūta uz šādu adresi:
    Akcijai "Ziedi Prezidentam"
    Pils laukums 3
    Rīga, LV-1050
    Latvija

Jautājumu gadījumā rakstiet chancery@president.lv vai vatleradraugukopa@gmail.com.

Jaunās, "pozitīvās" sabiedriskās televīzijas programma*

Pirms pāris dienām VDK piedāvāja LNT jaunāko programmu. Lai neatpaliktu no LNT, sasparojušies arī LTV vadītāji, lai pierādītu, ka sabiedriskās televīzijas programma kļūst "pozitīvāka" un tiktu ievērota "viedokļu proporcija", adekvātā daudzumā atspoguļojot pozīcijas viedokli.

5:45 Mosties ar Šleseru. Padomi kā "strādāt" 14 stundas dienā.
6:25 Stendzenieka "Pa saulei" Pozitīvas domas lidojums.
7:25 Rīts "Mākoņos". Šķēles un Lībanes brokastis (ala BēBē brokastis)
7:45 Raidījums "Par vārda brīvību" (Jurģis Liepnieks)
9:10 Godīgo biznesmeņu un politiķu pārraide (piedalās Šķēle, Šlesers, Indriksons, Kargins, Lembergs [neklātienē - web kamera])
10:20 Zatlera gaitas šodien - īss kopsavilkums par valsts prezidenta plānotajām tikšanās reizēm ar godīgajiem uzņēmējiem un "ierindas biedriem"
11:00 Ventspils Today
12:00 Blīkšķu Bannijs (Zatlera trusis) darbībā
14:00 Kas notiek Latvijā? raidījumu vada Anita Daukšte (NRA) un "Ventas balss" galvenā redaktore [atkārtojums]
15:00 Veiksmīga biznesa noslēpumi. Leģendāru citātu un Jaungada uzrunu apkopojums. Šķēles padomi "tīrīt zobus", "gludināt bikses" utt. - kas ir visu panākumu atslēga.
16:15 Valsts finanšu sasniegumi (izslēgtas tādas tēmas kā inflācija, tekošā konta deficīts u.tml.)
17:25 Nākotnes parks. Šodienas tēma: digitālās TV ieviešana (studijā Krongorns, Šķēle, Ēķis, Rubenis u.c. Kampmayer Media Ltd. pārstāvji)
18:00 Intervija ar Kalvīti, intervē Juris Millers (jautājumi no sērijas par to, kā dzīvo viņa ģimene, ko dara brīvajā laikā utt.)
19:20 Intervija ar Zatleru - intervē J.Millers off-topic intervija, jautājumi tikai par to, kas skar ģimeni, trusi utt.
19:45 Fotogrāfijas noslēpumi, studijā Mārcis Bendiks
20:00 Emša pusstunda (iztikas minimums, tīklveida struktūras)
20:30 Ziņas: 40% - TP+Zatlers, LPP - 25%, ZZS +Lembergs - 25% "mazsvarīgas ārzemju ziņas" u.c. "bezjēdzības", laika ziņas, sporta ziņas - 10%
21:15 Kas notiek Latvijā? Piedalās A.Šķēle, A.Šlesers, A.Lembergs (ar web kameras palīdzību), raidījumu vada Anita Daukšte (NRA) un "Ventas balss" galvenā redaktore.
22:00 Gribi kļūt miljonārs? Vada Andris Šķēle
23:00 Dienas labo darbu kopsavilkums
23:35 Žargona apguves piecminūte. Šlesera un Šķēles viedoklis par "zvjal i kinul". [434. atkārtojums]


P.S. LTV 1. kanāls, plāno izveidot vēl 3-4 kanālus, kuros tiks rādīts tieši tas pats, tikai miksētā secībā (tiešraides te paredzētas tikai ar LŠŠ līdzdalību, taču pārējo raidījumu saturs jāsaskaņo ar Koalīcijas padomi).
LTV vadītājs Kurmītis (M.B.), ziņu dienesta vadītāja Anita Daukšte, publiskais TV tēls - Jānis Lagzdiņš.
*- koncepcija radīta pēc līdzībām mākslas galerijās izvietotajai, programmā minētajām personām koncepcijas autors negarantē šos amatus.

Paldies A.C.

Kalvītis: Visi gaida no Latvijas ... vai Lietuvas?

Angela Merkel: "Today the Lithuanian Parliament ratified the border treaty with Russia... ah, oh, what..."

Skatiet paši!




Paldies Pankukas.

Zatlera politiskais imperatīvs?

Kā ziņo LETA, Zatlers pirmajās darba dienās nav pieļāvis būtiskas kļūdas. Politologs Ivars Ijabs atzinis, ka "Zatlera kunga gadījumā arī tas ir daudz."

Pans Krekšķis jautā, vai arī politikā Zatlers sekos principam "More than a little, less than a lot"?

Sķēle uzbrūk Štokenbergam un nezina, ka inaugurēja trusi, nevis zaķi

Šodien, intervijā Latvijas Avīzei Tautas partijas "ierindas biedrs" un prezidenta Valda Zatlera "krusttēvs" asi kritizēja Aigaru Štokenbergu par to, ka viņš ar savu klātbūtni bija pagodināja trusi Andrejsalā, nevis Valsts prezidentu Valdi Zatleru Jelgavas pilī. Andris Šķēle ir manāmi sašutis par Štokenberga rīcību un to komentējot, sacīja: "Protams, es Štokenberga kungam jautāju par neiešanu pie Valsts prezidenta. Saprotams, ka Aigars Štokenbergs varēja iet, kur un pie kā vien vēlas. Bet kā ministram un valstsvīram Aigaram Štokenbergam, manuprāt, vajadzēja piedalīties Valsts prezidenta inaugurācijas pasākumā, nevis inaugurēt zaķi vai kādu citu zvēru."

Diemžēl VDK secina, ka bijušais premjers, multimiljonārs un visādi citādi ietekmīgais Andris Šķēle nebija pamanījis galveno- Andrejsalā inaugurēja nevis zaķi, bet gan trusi. VDK atļaujas norādīt uz šo Šķēles kunga kļūdu, jo starpība starp trusi un zaķi ir patiešām ļoti liela un Valsts prezidentam Valdim Zalteram pieder TRUSIS nevis zaķis. VDK uzskata Šķēles kunga kļūdu par apzinātu provokāciju un rupju rīcību pret Valsts prezidentu un viņa trusi.

VDK arī turpmāk reaģēs uz jebkuru rīcību, kas diskreditēs Valsts prezidentu Valdi Zatleru un viņa trusi Lisi. Tāpat VDK uzskata par nepamatotiem Šķēles kunga pārmetumus ministram Štokenbergam par piedalīšanos Truša inaugurācijā, jo tā noteikti nav nepieklājīga rīcība. Cienīt dzīvniekus ir ļoti augstsirdīgi.

Fotoreportāža no Truša inaugurācijas. Tajā redzams arī norātais ministrs Štokenbergs

Valdis Zatlers turpina iedvesmot arī zilajā ekrānā

Pacients un VDK draugs Kušķis ir sastādījis pats savu LNT raidījumu programmu, gūstot iedvesmu pēc šai pat televīzijas kanālā noskatītās propagandas filmas par Valdi Zatleru.

  • 06:45 Mosties ar Zatleru
  • 08:00 Rīta ziņas (studijas viesis V.Zatlers un A.Kalvītis)
  • 09:15 Multiplikācijas seriāls "Zatlers un viņa oranžie draugi Mākoņtēva pilsētā"
  • 10:00 Raidījums par neko (studijas viesis A.Kalvītis viņu intervē V.Zatlers)
  • 11:30 Reklāmas pauze
  • 12:00 Raidījums par kulināriju ar V.Zatleru (par oranžo ķirbju pagatavošanu)
  • 13:00 TV Žops
  • 15:00 Dienas ziņas (spec sižeti par V.Zatlera tikšanos ar A.Kalvīti)
  • 16:00 Jauniešu seriāls "GlābējZatlers"
  • 17:00 ZOO raidījums (sižets par V.Zatlera pundurtrusīti)
  • 18:00 Nelielas pozitīvisma reklāmiņas par oranžo partiju, A.Kalvīti un V.Zatleru
  • 19:30 Vakara mikslis kopā ar A.Šķēli
  • 20:30 Vakara ziņas (specsižets par V.Zatlera atsveicināšanos ar A.Kalvīti šodienas vizītes laikā)
  • 21:00 Vakara viesis (studijas viesis V.Zatlers, intervē A.Kalvītis)
  • 21:30 Ikdienas dokumentālā filma Cilvēks Zatlers
  • 22:30 Par ēnām vairs nerādām, bet tā vietā liekam ikdienas dokumentālo filmu: Cilvēks Zatlers otru reizi (ja nu kāds neredzēja)
  • 23:30 Reklāmu bloks: "Tu būsi mans Zatlers! Pildīsi visus manus partijas norādījumus!"
  • 23:15 Erotiskā filma "Dakteris Zatleris un medmāsas"
  • 24:00 Nakts čats kopā ar V.Zatleru

Zaldis Vatlers saka: "Pacient Kušķi, paldies! Es ļoti novērtēju, ka mans garīgais tēvs kļūst arī par garīgo Ziemeļzvaigzni citiem Latvijas tautas patriotiem."

Savukārt VDK ir ienākušas ziņas, ka drīzumā Intas Lases un Kota kunga radošas simbiozes rezultātā LTV parādīsies jauns raidījums "Bez Faktiem". Raidījums sniegs objektīvu Latvijas politiskās realitātes atainojumu un uzstādīs jaunus standartus LTV1 finanšu caurredzamībā, žurnālistikas standartu attīstīšanā un rādīs priekšzīmi komunikācijā ar valsts pirmajām amatpersonām.

Jānis Domburs ir pret Latvijas valsti

VDK aicina noklausīties Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera uzstāšanos Latvijas Radio un vārdu apmaiņu ar žurnālistu Jāni Domburu šeit.

Zaldis Vatlers un Lilita Z. lika lietā visas savas aktierdotības, lai izliktos par cienījamāko tautas daļu - pensionāriem - un aizstāvētu Valda kungu pret šī augstāko izglītību neieguvušā iznireļa uzbrukumiem. Aicinām turpmāk visus bloga lasītājus šādi palīdzēt prezidentam, aktīvi zvanot uz dažādiem raidījumiem un paužot viedokli.

Kā saka Zaldis Vatlers: "Tikai kopīgiem spēkiem mēs visai pilsētai un pasaulei parādīsim, kas Valdis Zatlers ir patiesībā!"



Pans Krekšķis jautā ...

... cik "pateicībās" jāsamaksā VID, lai par liela apmēra nodokļu nemaksāšanu piemērotu "sodu" LVL 250 apmērā?