Mi za odin Kitai II

Valda Zatlera leģendārā uzstāšanās preses konferecē Saeimā un, īsti ķīniskā garā, dekādes Ārlietu ministrijas darba padarīšana par nebijušu kondensēšana vienā kodolīgā sentencē tagad arī YouTube.



Paldies 2468abcdx!


P.S. Lūdzam VDK iesūtīt mājas video, kurā fiksēts, kā Artis Pabriks un Normans Penke šajā brīdī savos kabinetos nokrita no krēsla.

4 komentāri:

Anonīms teica...

Krutta!

Anonīms teica...

Dīvaini, ka ironizējiet par Ķīnas tēmu un Valsts prezidenta viedokli par to.
Manuprāt, viņa viedoklis pilnībā sakrīt ar ANO viedokli:
"ANO 2005. gadā bija 191 valsts. ANO dalībvalsts nav Vatikāns, taču šī valsts piedalās vairākās ANO aktivitātēs. ANO locekle nav arī Taivāna, jo tā vienotas Ķīnas politikas kopsakarā tiek uztverta kā Ķīnas Tautas Republikas sastāvdaļa."

Anonīms teica...

LR Ārlietu ministrija nekad nav paudusi tādu viedokli, kā to formulēja V.Zatlers. Ja arī Latvija atklāti neatbalsta Taivānas neatkarību, tad mums kā okupāciju piedzīvojušai valstij nekad neklātos atzīt autoritāras lielvalsts pretenzijas uz demokrātiski ievēlētas valdības un tās izveidotas valsts pastāvēšanas tiesībām. ANO, kā zināms, ir plašs forums, kura pozīcija biežāk ir visiem pieņemams zemākais kopsaucējs, nevis jautājuma skatīšana pēc būtības un politiski skaidras pozīcijas ieņemšana.

Anonīms teica...

nju ironizejam ne jau apr vienotas kjinas politiku, bet par rezidenta oratora spejam, prata asumu un valodas zinashanam