VDK: Zaldis Vatlers vēlas kļūt par tautas un partijas (TP) mīlētu rezidentu

www.ELFI.lv

31. maijs 2007

Jaunais Latvijas rezidents Zaldis Vatlers ir tuvāk iepazinis valsti, kurā izlēmis apmesties uz dzīvi. Viņš ir sapratis, ka veiksmīgi integrētam rezidentam svarīgas labas un mīlestības pilnas attiecības ar līdzcilvēkiem. Tāpēc Zaldis tuvākajās nedēļās pievērsīsies tam, lai iegūtu tautas un partijas jeb TP mīlestību. Galu galā viņš ir TP vēlēts prezidents.

Saskaņā ar savu manifestu, Zaldis biežāk arī valkās oranžas drēbes, jo oranžā ir mīlestības krāsa. Bet, tā kā rezidentiem tas ne vienmēr iespējams, tad pārējā laikā viņš sajutīsies iekšēji oranžs.

Viens no rūpīgāk gatavotajiem jaunā rezidenta soļiem TP mīlestības iegūšanai, ir sabiedrības izkliedēšana pie katras iespējas. Arī masu mediji bieži vien ir pārāk uzmācīgi un apgrūtina rezidenta dzīvi.

„Cilvēkiem biežāk vajadzētu izmantot iespēju paklusēt”, saka Zaldis Vatlers, to īpaši attiecinot uz dažu profesiju pārstāvjiem, kas ar runāšanu pelna iztiku. Problēma nav runāšana pati par sevi, bet melšana. Pret to Z.Vatlers vērsīsies ar pozitīvisma kampaņu.

VDK rīcībā esošās neoficiālās ziņas liecina, ka jaunās kampaņas koncepcija būs būvēta ap saukli „Paklusēsim!”

1 komentārs:

Anonīms teica...

Ka tu vari klut par tautas miletu prezidentu ja esi izsitis no pensionariem pedejo santimu. tu ieiesi vesture ka prezidents-TP ieliktenis un tas ari vis. Vieniga iespeja atkapies ar godu.