Atrasti Zatlera viltus lapas autori

Kā ziņo V-Diena*, Valdis Zatlers šodien ir saņēmis atzinumu no Drošības policijas par it kā viņa vārdā izveidoto mājaslapu vēl pirms viņa stāšanās amatā. Zatlera preses sekretāre Inta Lase informē, ka Zatlers ir "pilnībā apmierināts" ar Drošības policijas veikumu, kaut arī tas ir "klasificēts".

Vatlera Draugu Kopa (VDK) izsaka neizpratni par Zatlera "apmierinātības" cēloni, jo šī viltvāržu gatavotā lapa vēl joprojām darbojas un turpina sniegt maldīgas ziņas Valda Zatlera vārdā, kā arī satur personiska rakstura informāciju par prezidentu un viņa ģimeni, piemēram, Lilitas Zatleres CV, kuru labāk bija paturēt valsts noslēpumā.

Gadījumā, ja minētā lapa ir slepens kādas politiskas organizācijas mēģinājums diskreditēt prezidentu, lūdzam to nekavējoties izbeigt. Valsts pirmā persona ir pelnījusi ko vizuāli baudāmāku pat, ja lapa ir daļa no kādas vārdā nesaucamas puses negatīvisma kampaņas. VDK apsver iespēju vērsties SAB, lai aicinātu izvērtēt Drošības policijas darba efektivitāti, ja reiz šī lapa vēl joprojām darbojas. Aicinām visus apzinīgos pilsoņus sūtīt vēstules saviem priekšstāvjiem šeit un šeit un lūgt izmeklēt Drošības policijas darbu un saukt vainīgos pie atbildības.

VDK apsola, ka turpinās uzturēt savu lapu kamēr vien darbosies viltvāržu pakaļdarinājums, lai, ziņojot par Valsts Pirmā Rezidenta gaitām, sniegtu tautai patiesu informāciju arī par Valdi Zatleru. Arī turpmāk ceram uz sabiedrības morālu atbalstu un jauniem materiāliem, kuros atspoguļoti abu mūsu patronu - Zalda un Valda - domas un darbi.

Tā kā VDK rūp gan Valda Zatlera labais vārds, gan labu ziņu nešana tautai, aicinām bloga lasītājus iesūtīt kādu ziņojuma kopiju vai vismaz atstāstu par Drošības policijas atzinuma saturu, lai varētu šos neģēļus publiski nokaunināt.

* Bet neziņo Delfi.lv =(.

2 komentāri:

Anonīms teica...

Pilnigi, atvainojiet, pilniba solidarizejos ar prezidenta smalko nostaju attieciba uz so delikato jautajumu. Ka jums kauna nav, vilvarzi. Prezidents jums jaciena un jamil, ta, luk, no jusu puses butu civilizeti. Ja tas ta nav, lieta jaiesaista profesionali. Drosibas policija un SAB gan jau ir izdomajusi specoperaciju valsts iendaidnieku likvidesanai, ta ka sargieties, blezi. Vai nu, pagaidam tas vel nav par velu, nozelojiet savus grekus un noticiet sai valstij, tas specdienestiem un protams tas prezidentam.

Anonīms teica...

CV rakstīts, ka prezidentam ir izcilas krievu valodas zināšanas. Tad jau man tās ir izcilas kvadrātā. Nudien, varu būt ar sevi apmierināts.