VDK: Zatlers jau IR kļuvis par iedvesmojošu prezidentu!


Šonedēļ amerikāņu žurnāls Business Week rakstīja, ka: "Zatleram ir iespējas kļūt par iedvesmojošu Valsts prezidentu" (Oriģinālvalodā). VDK saka-- Valdis Zatlers jau ir kļuvis par iedvesmojošu Valsts prezidentu! Raksta autors domā, ka Valda Zatlera vājās puses ir viņa lielā iespēja, jo prezidents Zatlers ar saviem "slikti piestāvošajiem uzvalkiem un vājo Angļu valodu" reprezentējot šodienas Latviju. Tāpat raksta autors min, ka Zatleram īpaši jau nekaitēs runas par "aplokšņu naudām," jo "kukuļus ārstiem, policistiem un ierēdņiem Latvijā ir devis gandrīz katrs pieaugušais." Zatlera trumpis esot viņa pievēršanās iekšpolitikai.

Zatlers jau ir paspējis iedvesmot ļoti daudzus! Piemēram www.zatlers.blogspot.com un www.zatlers.lv, kā arī daudzus jo daudzus interneta emuāristus. Tāpat Zatlers iedvesmo tos, kuri līdz šim ir godīgi maksājuši nodokļus, pārdomāt savu rīcību. Zatlers iedvesmo arī intelektuāļus ar savu "filozofiju", kura bija plaši lasāma žurnālā Rīgas Laiks.

Zatlers ir jau mūs visus iedvesmojis! Zatlers ir MŪSU PREZIDENTS!

Avoti: www.vdiena.lv, www.businessweek.com, www.president.lv

2 komentāri:

Anonīms teica...

kas mani fascineja taja ir tas, ka Latvju mediji parpublicejo sho "atgremotas" informacijas veida. Isteniba raksts ir klaji ironisks par Zatleru un Latvijas politiku, tachu Lasveidigie un Belskveidigie rupji izvilka pedejo teikumu un pasniedza ka ljoti pozitivu zinju Zatleram.

Anonīms teica...

Zatleru par Ministru prezidentu!