Zatlers kopā ar lielāko daļu tautas ir pret Gaismas pils projektu


Pirmdien intervijā Latvijas radio, Valsts prezidents Valdis Zatlers pierādīja, ka ir tautas prezidents. Prezidents Zatlers izrādās gluži tāpat kā 47,5% Latvijas iedzīvotāju ir pret Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) projekta īstenošanu brīdī, kad ir tik augsta inflācija. Lai veiksmīgi cīnītos ar inflāciju, prezidents iesaka "pāris gadus nogaidīt" ar lielo kultūras objektu celtniecību un tad, kad ekonomika būšot "nostabilizējusies", šos projektus, ieskaitot LNB, varēs realizēt.

Valdis Zatlers ir kopā ar tautu un lieliski saprot cik bezjēdzīga ir tik lielas naudas tērēšana tik grūtos apstākļos, kādos atrodas Latvijas tauta. Prezidents sava pirmā darba mēneša laikā ir apceļojis lielu daļu Latvijas un ir redzējis kā ļaudis dzīvo. Vai tad cilvēkiem Zilupē vajag Gaismas pili Rīgā? Nē, nevajag! Viņiem vajag ceļus tiltus un maizi, ko dot bērniem.

Prezidents ar šo savu soli ir skaidri nostājies to pusē, kuriem šis "intelektuālo jampampiņu" projekts šķiet nepieņemams! Valdis Zatlers īsteno savu "vienkāršā tautas prezidenta" programmu, kuras galvenais mērķis ir vienkāršība visās tās izpausmēs. Prezidentam rūp izsalkusī tauta, nevis Helēnas Demakovas ambīcijas.

Avoti: www.latvijasradio.lv, www.gaismaspils.lv

5 komentāri:

Anonīms teica...

šAjā jautājumā sāku atbalstīt Zatleri un man šķiet viņš pievilcīgāks, tā teikt tuvāks tautai... ja vēl no oranžās smakas tiktu vaļā būtu pavisam ideāli!!! :)

Anonīms teica...

laaci laaci. Un tu vel pasakam tici. Neba nu jau Zatlers pats ko tadu izdomaja?

Anonīms teica...

Intas Lases ieteikums :))

Unknown teica...

jā, diemžēl ir ļoti ļoti mazītiņa cerība (man jau liekas ka nav), ka zatlers šito pats izdomājis un nav tikai kārtējā "mākslīgā opozīcija", lai visi domātu, ka ir ok un valsts zagšana tiek apturēta.. nozags tagad, pēc pusgada, diviem gadiem.. naudu jau iemaksās vispirms, un tāpat iemaksās..

Anonīms teica...

Bet tā māja ir vienas šausmīgas arhitektūras paraugs!