Sķēle uzbrūk Štokenbergam un nezina, ka inaugurēja trusi, nevis zaķi

Šodien, intervijā Latvijas Avīzei Tautas partijas "ierindas biedrs" un prezidenta Valda Zatlera "krusttēvs" asi kritizēja Aigaru Štokenbergu par to, ka viņš ar savu klātbūtni bija pagodināja trusi Andrejsalā, nevis Valsts prezidentu Valdi Zatleru Jelgavas pilī. Andris Šķēle ir manāmi sašutis par Štokenberga rīcību un to komentējot, sacīja: "Protams, es Štokenberga kungam jautāju par neiešanu pie Valsts prezidenta. Saprotams, ka Aigars Štokenbergs varēja iet, kur un pie kā vien vēlas. Bet kā ministram un valstsvīram Aigaram Štokenbergam, manuprāt, vajadzēja piedalīties Valsts prezidenta inaugurācijas pasākumā, nevis inaugurēt zaķi vai kādu citu zvēru."

Diemžēl VDK secina, ka bijušais premjers, multimiljonārs un visādi citādi ietekmīgais Andris Šķēle nebija pamanījis galveno- Andrejsalā inaugurēja nevis zaķi, bet gan trusi. VDK atļaujas norādīt uz šo Šķēles kunga kļūdu, jo starpība starp trusi un zaķi ir patiešām ļoti liela un Valsts prezidentam Valdim Zalteram pieder TRUSIS nevis zaķis. VDK uzskata Šķēles kunga kļūdu par apzinātu provokāciju un rupju rīcību pret Valsts prezidentu un viņa trusi.

VDK arī turpmāk reaģēs uz jebkuru rīcību, kas diskreditēs Valsts prezidentu Valdi Zatleru un viņa trusi Lisi. Tāpat VDK uzskata par nepamatotiem Šķēles kunga pārmetumus ministram Štokenbergam par piedalīšanos Truša inaugurācijā, jo tā noteikti nav nepieklājīga rīcība. Cienīt dzīvniekus ir ļoti augstsirdīgi.

Fotoreportāža no Truša inaugurācijas. Tajā redzams arī norātais ministrs Štokenbergs

1 komentārs:

Anonīms teica...

Tiesiskā valstī trusis ir trusis. Un zaķis ir zaķis!

Mi za oģin kroļik!