VDK piedāvā ekskluzīvo Zatlera attēlu no Ogres skolas


Zināmi avoti VDK iesūtīja vienīgo saglabājušos kopiju attēlam, kura dēļ vairākiem Ogres skolēniem nācās skaidroties ar Valsts policiju. Visi mediji jau ir ziņojuši, ka Ogres 1.vidusskolā skolēni marta beigās skolas tualetes podā ievietoja mūsu Valsts prezidenta Valda Zatlera bildi un to nofotografēja, vēlāk fotogrāfijas izmantojot kā savu mobilo telefonu ekrāna saudzētājus. Pēc notikušā Ogres 1.vidusskolas direktore Ineta Tamane uzrakstīja Valsts policijai iesniegumu, jo neesot bijusi pārliecināta vai nav notikusi Valsts simbolu zaimošana. Kā ziņo www.vdiena.lv, Policija ieradās skolā, veica ar incidentā iesaistītajiem skolēniem pārrunas un pēc skolas direktores versijas lūdza izdzēst Zatlera "poda bildes" no saviem telefoniem. Iespējams, bildes lika izdzēst.
Par spīti tam, ka daudzi bildes izdzēsa, līdz mums ir nonākusi vienīgā saglabājusies attēla kopija.

10 comments:

Anonīms teica...

Nu tīri neko podi Ogres 1.vsk. Vakar redžeju ziņās TV, jauki, ka var apskatīties. :)

Anonīms teica...

hi,hi, vakar draudzene šito stāstīja,domāju,ka kārtējo reizi muld, bet re kā :D smieklīgi.
nesaprotu tikai, kas tur TĀDS,ka būtu policija jāiesaista

Anonīms teica...

Varējāt jau vismaz pirms bildes publikācijas izdzēst tai EXIF tagus. Tagad visi zin, ka bilde fotografēta ar Nokia N93i, un diez vai būs tik grūti noskaidrot bildes autoru, īpaši jau ņemot vērā ka telefons nebūt nav no lētajiem.

Anonīms teica...

Petruha, neuztraucies, parādi kur ir saraksts ar to cilvēku vārdiem, kuru bildes nedrīkst noraut podā un parādi kurš likums aizliedz podā slīcināt zoodārza prezidenta bildi!

Tas ka bloga autors ir atstājis tagus ir labi, vismaz redzu ka bilde ir autentiska un nav fotošopēta.

Anonīms teica...

Tie policisti ir idiņi, kas galīgi nesajēdz, ko likums atļauj un ko nē! Triekt ratā tādus!

Anonīms teica...

fenikss, nav runa par to, likumīgi tas ir vai nē, bet gan par to, ka persona, kura veidoja šo bildi, visticamāk vēlējās palikt anonīma. Savādāk rakstā, drošivien, būtu publicēts bildes autora vārds.

Ieva Le teica...

hiihii...man patīk šitais bildes skandāls...un...par to nokia autentisko bildi..bilde jau gan jau ir autentiska, tik nedomāju, ka no O1V...Jo tai bildei BIJA RĀMIS! :p
Un tā esot bijusi no oficiālajām bildēm, tām,kas skolās rāmjos karājas ar valsts simbolikām -gerboni, himnu, svinamajām dienām un prezidentu.. ;):)

Anonīms teica...

policisti nav bērnišķīgi, viņi ir infantīli.

Anonīms teica...

mums skolā tādu traci sacēla ,skraidīja policistidirektore
pat piedraudēja

Anonīms teica...

mums skolā tādu traci sacēla ,skraidīja policistidirektore
pat piedraudēja