Zaldis Vatlers slepeni veido savu komandu

VDK, 11. jūnijs.

No drošiem avotiem kļuvis zināms par Zalda Vatlera centieniem izveidot savu prezidenta komandu. Aģentūras ziņo par Zalda Vatlera konfidenciālām sarunām ar "dažādu ārvalstu" iestādēs strādājošiem "augstas klases" profesionāļiem. Pagaidām jaunās komandas kandidātu vārdi netiek atklāti, jo iespējamajiem Vatlera komandas dalībniekiem esot darba saistības ar nopietnām ārzemju iestādēm.

VDK ir no ļoti konfidenciāliem avotiem kļuvis zināms, ka Zaldis Vatlers veic pārrunas ar diviem "dažādās ārvalstu" iestādēs strādājušiem augstas klases profesionāļiem. Zaldis Vatlers nedēļas nogalē pēc Rezidentes balles bija devies un Ņujorku, lai tiktos ar iespējamo padomnieku finanšu un dienestu romānu lietās- Polu Vulfovicu, kurš iepriekš vadījis Pasaules Banku un varētu sniegt ļoti vērtīgus padomus jaunajam Latvijas Rezidentam. Vulfovics gan vēl nav sniedzis savu galavārdu par iespējamo darbību Zalda Vatlera komandā.

Ņujorkā Zaldis Vatlers tikās ar vēl vienu ļoti spējīgu iespējamo padomnieku. VDK rīcībā ir ziņas, ka par dalību Zalda Vatlera komandā ir interesējies Donalds Ramsfelds. Ramsfelds pats esot ieradies pie Vatlera viesnīcā, bet Ramsfelda preses cilvēki to kategoriski noliedz. Ramsfelds esot ļoti ieinteresēts sadarbībā ar Vatleru. Ja Vatlers izlems Ramsfeldu pieņemt savā komandā, Latvijas drošības politiku gaida nopietnas izmaiņas. Ramsfelds esot solījis ieviest jaunu principu-- visur, kur šauj, Latvija ir klāt un bliež nost visus, kas šauj. Ramsfelds domā, ka ar šādu taktiku Latvija varētu iedibināt mieru Tuvajos Austrumos, Irākā, kā arī likvidēt tādus totalitārus režīmus kā Irāna, Kuba un Ziemeļkoreja. Kur ņemt papildus līdzekļus Ramsfelda operācijām, Vatlers nezinot, bet viņš ir gatavs ziedot šīm operācijām savas aploksnes, jo šīs operācijas paceltu Latvijas un tās Rezidenta tēlu vēl nebijušos augstumos.

Bonuss: VDK izsaka minējumu, ka patiesais četru Augstā Nama Darbinieku (un suņa, par kuru neviens nerunā) vizītes iemesls Kubā patiesībā nav naivā atruna par "pieredzes apmaiņu", bet izlūkmisija. VDK divkārt noliec galvu šo četru (piecu) varoņu priekšā: pirmkārt, par savas reputācijas palikšanu zem plašsaziņas līdzekļu smagā vesera; otrkārt, par pašaizliedzīgumu, dodoties tik bīstamā uzņēmumā un saņemot tikai LR normatīvajos aktos noteikto pieticīgo dienasnaudu.

4 komentāri:

Anonīms teica...

Tas ir pilniigs sviests ko juus te leeshat ir zem kaadas kritikas :) patiesiibaa nedaudz smiekliigi un tai pat laikaa dumji. es gribeetu redzeet to sejas, kad Zatlers tieshaam pacels nedaudz valsti (pienjemsim ka taa vareetu notikt) ko tad juus teiksit un vai te nebuus divdomiiga situaacija, ja manam kaiminjam nav naudas vinjsh nav mans draugs, ja ir tad naac manos draugos, Tiinju stulbums un cilveeku nenoveerteeshana!!!

Anonīms teica...

hehehe... "tiinju stulbums". Tas ir laikam ari viss ko Pautas Tartijas Jaunatnes sekcija var izdomat.
Es rakstus par Zaldi lasu katru dienu. Es vinju tik ljoti milu, ka katru dienu celjos un ceriba, ka atradishu kadu Vatlerismu, izlasu katru aviziti, katru zhurnaliti. Gribu, lai Nelskis vairak raksta poemas Zalda Vatlera un tautas varda. Es esmu vienmer ar abam rokam bijis par Zaldi. Es vinju milu !!!!!

Anonīms teica...

Nja, man ari biski jocigi liekas Zatleru slavet. Kad pieradis sevi, tad varbut varu piekrist sada bloga nelietderibai. Bet - kamer Orangie&Co sita uzdarbojas, uz prieksu VDK!

Anonīms teica...

Jā, Zaglers noteikti "pacels valsti". Taisni vai zirgam jāsmejas :)