Jānis Domburs ir pret Latvijas valsti

VDK aicina noklausīties Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera uzstāšanos Latvijas Radio un vārdu apmaiņu ar žurnālistu Jāni Domburu šeit.

Zaldis Vatlers un Lilita Z. lika lietā visas savas aktierdotības, lai izliktos par cienījamāko tautas daļu - pensionāriem - un aizstāvētu Valda kungu pret šī augstāko izglītību neieguvušā iznireļa uzbrukumiem. Aicinām turpmāk visus bloga lasītājus šādi palīdzēt prezidentam, aktīvi zvanot uz dažādiem raidījumiem un paužot viedokli.

Kā saka Zaldis Vatlers: "Tikai kopīgiem spēkiem mēs visai pilsētai un pasaulei parādīsim, kas Valdis Zatlers ir patiesībā!"



7 komentāri:

Anonīms teica...

Sašutušas tantes, arī skolotāja (tādas padomju laikā skolā mums skaidroja, ka attīstītā sociālismā desu nav tāpēc, ka cilvēki izpērk nenormālos daudzumos)zvana pēc raidījuma un kauns viņām tik vien par to, ka ir nepareizs žurnālists un nevis par to, ka necienīgs prezidents. Atkal klāt laiks, kad negribas skatīties "oficiālas" reportāžas un filmas, jālasa starp rindām, jāsaprot no pusvārda, kā arī jāpriecājas par patiesi apsrātīgo tautas daiļradi. Kaut kas līdzīgs jau reiz ir bijis, vai ne?

Anonīms teica...

Jā, Ba. Tie laiki, kad tikai virtuvē varēja lamāt varu (un arī ne īpaši droši, jo draugs varēju būt stukačs) ir atpakaļ. Tagad gan ir internets, bet pat LTV nedrīkst vairs varu kritizēt. Vajag tikai glaudīt pa spalvai. Un Šķēles šodienas komenti to parāda-- vajag tikai labas ziņas, par sliktajām liksim cietumā...

Anonīms teica...

nebija nemaz tik slikti...
Domburam protams pļapāšanas līmenis ir augstāks, bet Zatlers aug...

Anonīms teica...

Nja, Zaglers dikti samacits bija. It ka jau ok, tikai dikti kremt tas, ka vins vel joprojam neatbild par pateicibu apjomu.

Seit veita Dombja komentars - tad jau uznemeji var tapat - noformet biznesu ka pateicibas?!

Kristofers Robins teica...

tad, kad prezidents nedraudzējas ar loģiku (kā dēļ viņu arī nevar eleganti kā šahā "iedzīt stūrī"), nevajag gānīt žurnālistu, kas izmanto visādas citādas metodes.

Anonīms teica...

Ak, Dievs! Viņš taču ir zābaks! Manas valsts prezidents ir dumāks pat par mani (sieviete, 23.gadi, mag.stud.)!!!

Anonīms teica...

Ja, bet Brezneva laikos man ari likas divains, ka tads zabaks var parstavet valsti, budams acimredzot dumjaks par mani. Tomer izaudzis jau saprotu, ka Breznevam atskiriba no manis ir bijis pavisam cits sakaru limenis.