Nu mums ir arī politiskā pelīte (papildināts ar video)

Latvijas politiskais mežs ir faunas bagāts. Tajā savu dzīves areālu atraduši pa Ulbrokas sikspārņbetmenam un pa trusītim iekš Rīgas pils. Netrūkst arī pasaku un teiku tēlu. Savulaik saules apspīdētā mētru pļavā iznācis kāds asiņains punduris, bet eglē visaugstākā uzkāpis taurētājs no Tālavas.

ziņo portāls Delfi, Latvijas zemnieki tautai tikko kā dāvājuši mazu politisku pelīti. Tiem kas vēl nesaprot, Saeimas pagaidām vēl priekšsēdētājs Indulis Emsis, atbildot uz mediju jautājumiem par Prokuratūras interesi par viņa personu, izsacījās metaforiski: "Šobrīd es esmu pele, un gaidu, kad kaķis teiks savu vārdu."

Lūk, ka arī video ar spārnoto frāzi.

Latvijas valsts prezidents, kā parasti, ir Latvijas politikas ētiskais mugurkauls. Lapā president.lv lasāms, ka V.Zatlers "uzskata, ka notikušais met aizdomu ēnu uz Saeimas priekšsēdētāja Induļa Emša reputāciju un prasa nopietnu izvērtējumu Zaļo un Zemnieku savienības vadībā, koalīcijas padomē un Saeimā. Savukārt Saeimas priekšsēdētāja Induļa Emša turpmākajai rīcībai ir jābūt atbildīgai un valsts interesēm atbilstošai".

7 komentāri:

Anonīms teica...

Vai gadījumā Emsis nelieto LSD?

Anonīms teica...

taa izskataas :DD

Anonīms teica...

kaukāds lohs vispār...

Anonīms teica...

Emša intervija

http://www.dadzis.lv/dadza.viesis/

Protams, bišķiņ dzeramais bija līdzi, uzkodu gan tā mazāk. Kad pirmā pudele pieveikta, tad jau varēja iet paskatīties uz jūrmalu... Tikmēr vēl viena pudele vaļā un tā lieta sāk iet jau pilnīgi uz jautro pusi. Es jutu, ka nu tik īstais brīdis līgumam klāt! Teicu ministram: – Nu paklau, paraksti to līgumu! Kad vēl mēs tik labā atmosfērā satiksimies... – Eh, dod šurp, parakstīšu ar! – viņš man atbildēja. Portfelis vaļā, papīri klāt, bet galda ta nav, jo mēs sēdējām jūrmalas smiltīs. Teicu savam departamenta direktoram: – Klausies, tu būsi galds! – Viņš noliecās četrrāpus, un mēs tos papīrus viņam uz muguras parakstījām. Lūk, tāds valstu sadarbības līgums, parakstīts uz muguras! Tas ir vienkārši fenomenāli, vai ne?

Anonīms teica...

sizofrenija

Anonīms teica...

hej.. bloga veidotaji. Jus droshibad policija notvera?

Anonīms teica...

Toč vainu LSD, vai grass!
Cita izskaidrojuma nav!