Jurbanovičs, sekojot Vatlera piemēram, tautai novēlēs savas nieres




VDK, 07.06.2007

Laikraksti ziņo, ka deputāts Lānis Jurbanovičs šomēnes divas reizes ir pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu. Kā VDK ziņoja labi informēti avoti, Traumatoloģijas institūtā jau ir sagatavota operāciju telpa Jurbanoviča uzņemšanai. VDK nav informācijas, vai Jurbanovičš ziedos vienu vai abas nieres.

VDK jau ziņoja, ka rezidents Lānis Jagzdiņš ir sabiedrībai ziedojis savas smadzenes. Jurbanovičš ir izlēmis sekot Latvijas līdz šim Otra Gudrākā Cilvēka Lāņa Jagzdiņa piemēram, kurš tautai jau ziedojis savas smadzenes.

LĀB (Latvijas Āpšu Biedrība) gan norāda, ka Jurbanoviča solis nopietni apdraud tā politisko karjeru. Kā informē biedrības pārstāvis Zaldis Vatlers: „Veiksmīga darbošanās Latvijas politikā ir savienojama smadzeņu amputāciju un pasta funkciju veikšanu, no iedzīvotājiem aploksnēs pieņemot sūtījumus nodošanai Atbildīgām Amatpersonām, tomēr nieres deputātiem gan ir nepieciešamas. Galu galā, kas tad cienījamā politiķa vietā pārstrādās politiskās apspriedēs patērētos grādīgos dzērienus.”

VDK ceru, ka arī Latvijas Pirmā Gudrākā Galva Zaldis Vatlers arī atsauksies draudzīgajam CSDD aicinājuma.

Attēls: (c) Stock.XCHNG

Nav komentāru: