Zalda Vatlera inaugurācijas balli varētu apmeklēt 7 viesi

ELFI, 2007. gada 27. jūnijs

Kā ziņo Zalda Vatlera preses sekretāre Evija Ganiņa, uz jaunā Latvijas Rezidenta inaugurācijas balli varētu ierasties septiņi viesi. Tas saistīts ar valdības pieņemto inflācijas plānu, kura dēļ nav iespējams ņemt kredītu bankā, jo Vatlera kungam nav pietiekamu legālu ienākumu, bet Valsts Izņēmumu Dienests kavējas ar esošo ienākumu legalizēšanu.

Dalību pasākumā jau ir apstiprinājis īstenais tautas draugs Kangars Alvītis, attāls Ričarda Lauvassirds radinieks Edvards LXXXII, nekonvencionālu drošības līdzekļu izplatītājs Raimonds Ožkalns, aplokšņu nodošanas un pieņemšanas juridisko nianšu zinātāja Sandra Kukule, kā arī kāds prominents pārstāvis no diženās latvju biologu saimes. Tas visticamāk varētu būt Indulis Emsis, kas iepriekš izpelnījies sabiedrības ievērību ar iztikas minimuma teorētisko un praktisko aspektu pārzināšanu. Emša kunga līdzdalību ballē īpaši varētu novērtēt Vatlera kundze, jo tai atkristu ar porciju plānošanu saistītās rūpes.

Zaldis Vatlers aicina savus atbalstītājus nominēt vēl divas personas dalībai ballē, rakstot uz adresi zaldis.vatlers@gmail.com. Personām jābūt ar tikpat nevainojamu reputāciju kā Vatlera elkam Valdim Zatleram, kā arī labā saskaņā ar Tautu un Partiju. Nekādu citu ierobežojumu neesot.

Vatlera bijušais preses sekretārs Bormunds Neļskis uz pasākumu nevarēs ierasties jo vēl joprojām ir aizņemts ar varoņeposa par Zalda Vatlera preinaugurācijas periodu veidošanu. Neļskis lūdza informēt sabiedrību par to, ka vēl joprojām vakantas ir divas vietas uz himēru lomām. Interesentes tiek lūgtas sūtīt savus foto uz adresi vatleradraugukopa@gmail.com. Tiek lūgts nesūtīt savus labākos foto, jo himērām ir jābūt nedaudz biedējošām.

Nav komentāru: