VDK piedāvā Valdim Zatleram sadarbību

Valdis Zatlers šodien paziņoja, ka turpmāk literāta Normunda Beļska vietā viņa preses sekretāres pienākumus pildīs bijusī LTV Ziņu dienesta darbiniece un De Facto vadītāja Inta Lase. Kā zināms Inta Lase pirms tam raidījumā De Facto ir asi kritizējusi veidu kā Valdis Zatlers tika izraudzīts un Valda Zatlera aplokšņu algas.

VDK ļoti uzmanīgi seko līdzi jaunajam notikumu pagriezienam. Tā kā arī VDK blogā iekš http://www.zalters.blogspot.com līdz šim ir izskanējusi kritiska informācija par Valdi Zatleru, arī VDK uzskata, ka ir iespējama sadarbība ar Valdi Zatleru. Ja, piemēram, Valdis Zatlers VDK piedāvātu kultūras padomnieku vai interneta padomnieku vietu, VDK šo piedāvājumu nopietni apspriestu. VDK pat samierinātos ar salīdzinoši nelielu atalgojumu (nu kādi 1000 10 000 lati derētu), jo vēlas iegūt iespējas palīdzēt jaunajam prezidentam "pagriezties ar seju pret tautu" un vienot Latvijas nāciju.

VDK vēl gaida piedāvājumus no Zatlera kunga, bet tas nebūs ilgi, jo VDK var arī pārdomāt un turpināt savu uzsākto kursu. Un vispār, ar ko VDK ir sliktāks par Intu Lasi? Arī mēs savā arodā esam ļoti profesionāli.


Nav komentāru: