8.jūlijā Andrejsalā notiks Latvijas Pirmais Pundurtruša inaugurācijas pasākums

Laikā, kad 8.jūlijā Jelgavā notiks Valsts prezidenta Valda Zatlera inaugurācijas ceremonija, Rīgā, Andrejsalā pulksten 19.00 tiks inaugurēts Latvijas Pirmais Pundurtrusis (LPP). Uz ceremoniju ir aicināti ierasties visi cilvēki, kuriem nav vienaldzīgs Latvijas Pirmais Pundurtrusis un viņa saimnieks-- jaunais prezidents Valdis Zatlers. Ierašanās absolūti neformālos apģērbos un katrs, kurš ieradīsies uzvalkā vai smokingā, vai vakarkleitā, pasākumā netiks ielaists.

Visi inaugurācijas viesi tiek aicināti nest sienu un burkānus pundurtrusim. Tāpat viesi ir aicināti nest grāmatas jaunā Valsts prezidenta bibliotēkai. Zalters.blogspot.com iesaka nest tādas grāmatas, kuras Valdis Zatlers spētu izlasīt, piemēram, nedrīkst nest Rasmas Kārkliņas grāmatu "Korupcija postkomunisma valstīs", kā arī jebkuru citu grāmatu, kura varētu aizvainot jauno Valsts prezidentu.

Pasākumu rīko Latvijas Pirmā Pundurtruša atbalstītāji. Pasākumu informatīvi atbalsta Vatlera Draugu Kopa (VDK) iekš http://www.zatlers.blogspot.com/

Plašāku informāciju pasākuma organizatori sola rīt.

P.S. Šī ir pavisam nopietna ziņa un, atšķirībā no citām zatlers.blogspot.com ziņām, ir 100% balstīta uz faktiem un sakņojas patiesībā!

2 komentāri:

Anonīms teica...

dodiet info. Jāpērk burkāni.

Anonīms teica...

Tā doma par gramatu dāvināšanu gan ir laba! Es piedalos!