Kāpēc tikās Kalvītis un Zatlers

Valsts prezidenta Kanceleja ziņo, ka šī gada 11. jūlijā tikās valsts prezidents un ministru prezidents.


Tā kā par tikšanās saturu interneta vietne http://www.president.lv/ plašāku informāciju nesniedz, VDK izsaka pieņēmumu, ka tikšanās patiesais mērķis bija "kāstings" premjera un prezidenta dalībai 2008. gadā iznākošajos ekrāna dižpārdokļos.


VDK labdari atkal atsūtījuši no Bormunda Neļska datora plašsaziņas līdzekļos nonākušus materiālus par patieso notikumu gaitu prezidenta pilī 11. jūlijā.

1 komentārs:

Anonīms teica...

Kādu dienu Zatlers un Kalvītis brauca pa Liepājas šoseju, ievērojami pārsniedzot atļauto ātrumu. Spidometra rādītājs tuvojās atzīmei 140 km/h. Pēkšņi kreisajā sānskata spogulī Zatlers pamanīja melnu bentliju, kas no aizmugures strauji tuvojās. Dažas minūtes vēlāk smalkā automašīna ar ātrumu, kas droši vien nebija mazāks par 200 km/h, aizšāvās abiem garām. Kalvītis tikai sašutumā novicināja rokas, bet Zatlers izbrīnā iepleta acis. Bentlija šofera apaļie, bārdas rugājiem klātie vaigi un viltīgais smīns viņam kādu ļoti atgādināja. Brīdi vēlāk iezvanījās Zatlera mobilais. Klausulē atskanēja Šķēles balss:

- Sveiks, Valdi! Tu vai tad nezini, ka atļautais ātrums uz šosejām mūsu valstī ir 90 km/h? Bet tu par kādiem 50 km/h to pārsniedz. Nav labi, nav labi… Kā tu vari būt drošs, ka ceļš arī turpmāk būs tik līdzens? Tā jau var diezgan ātri iedzīvoties nepatikšanās.

- Zini, vecīt, ja jau tu nesies ar ātrumu 200 km/h, tad jau acīmredzot tas ceļš priekšā nemaz nav tik slikts, - atbildēja Zatlers un nolika klausuli.

Kalvītis ar izbrīnu un cieņu palūkojās prezidentā.