VDK bargi vērsīsies pret Zatlera nomelnotājiem

VDK, 04.07.2007.

Portāls Delfi ziņo, ka Ministru prezidents Aigars Kalvītis vērsīs bargus sodus pret jauna prezidenta Valda Zatlera nomelnotājiem. Kalvītis paredz, ka jaunais prezidents saskarsies ar dažādām provokācijām un mediju uzbrukumiem.

Tā kā Zaldis Vatlers un VDK par Kalvīša minējumu izpildīšanos nešaubās, izsakām visstingrāko atbalstu Kalvītim un Zatleram. Tāpēc, lai apstiprinātu Kalvīša kā prasmīga sabiedrisko procesu vērotāja reputāciju, blogs zatlers.blogspot.com pastiprinās savu darbību. Tas tiks darīts, lai līdzsvarotu pret jauno prezidentu un valdošo eliti negatīvo publicitāti.

Zalda Vatlera uzsaukums bloga lasītājiem:
„Bloga lasītāji, pienācis tas brīdis, kad ir jājautā nevis ko blogs var dot jums, bet ko jūs varat dot blogam! Aicinu ikvienu, kam rūp Aigara Kalvīša un Valda Zatlera naktsmiers, iesūtīt savu sabiedrisko procesu analīzi un rakstus atbilstoši bloga garam un labākajām tradīcijām (VDK patur redakcionālas tiesības).”

Jūsu pienesumu lūdzam sūtīt uz e-pastu VatleraDrauguKopa@gmail.com.

2 komentāri:

Anonīms teica...

Tiem, kas ar to nodarbojas, jāsaprot, ka pašiem vajadzēs to visu notīrīt un nomazgāt, uzsvēra Kalvītis.

Anonīms teica...

Vai man tikai ta skiet, bet man liekas ka Latvijas vispopularaka partija var but bazeta tikai uz vienu - pec ieveleshanas Saeima aizvakt Vatleru no rezidenta kresla.