Zaldis Vatlers: Zatlera pacienti, lūdzu neziņojiet, ja viņš no jums pieprasījis "pateicību"

Es, Zaldis Vatlers, aicinu visus Valda Zatlera pacientus atturēties no provokatora Krēvica smalki noformulētā aicinājuma 1. jūlija raidījumā De facto pieteikties tiesībsargājošās iestādēs, ja Zatlera kungs no Jums tiešām pieprasījis "pateicību" pirms palīdzības sniegšanas. Pat ja, pretēji Zatlera kunga iepriekš teiktajam, viņam kādreiz paslīdējusi roka vai pasprukusi mēle un "pateicība" pieprasīta pirms vai pēc operācijas un nevis Jūsu brīvprātīgi dota, būsim lēnprātīgi.

Katrs taču ir tikai cilvēks! Gan dažādu vekseļu saņēmēji, gan ~75 Latvijas gudrākie stipendiāti, gan mūsu Prezidents.

Īpaši aicinu Jūs neveikt šādas darbības, kaut arī tās garantē Jūsu anonimitāti un aizsardzību no oranžajiem draudiem draugiem:

  • zvanīšanas uz KNAB bezmaksas uzticības tālruni 800 20 70;
  • rakstīšanas uz knab@knab.gov.lv.

Īpaši lūdzu ignorēt šo KNAB norādījumu:
"Ja amatpersona jums pieprasa kukuli, to nedrīkst dot, un vai nu kategoriski jāatsaka, vai, ja ir iespējams, jāsazinās ar KNAB, piemēram, atliekot pieprasītas naudas iedošanu. KNAB konsultēs, kā pareizi rīkoties konkrētajā situācijā. Vai būs iespējams pierādīt kukuļņemšanu, ir atkarīgs no daudziem apstākļiem, iespējamām liecībām un pierādījumiem. Krimināllikuma 324. pants paredz personas, kas devusi kukuli, atbrīvošanu no kriminālatbildības, ja kukulis šai personai izspiests vai ja tā pēc kukuļa došanas labprātīgi paziņo par notikušo. Par kukuļa došanas faktu ir jāpaziņo pēc iespējas ātrāk."

Un aizmirstiet par to, ka KNAB reiz veiksmīgi palīdzēja Ančāna kungam Jūrmalas domes afērā!

P.S. Un vēl - noteikti nesazinaties ar tīklveida struktūru "Delna" pa tālruņiem 67285585 un 29230414 vai e-pastu ti@delna.lv. Tās sniegtās anonīmās un parastam cilvēkam saprotamās konsultācijas ir tādas pat kā viss cits, ko šī organizācija dara, apdraudot mūsu amatpersonu labklājību.



2 komentāri:

Anonīms teica...

Super! Sen jau šito vajadzēja ievietot!
Liels paldies, jo tieši man ir, ko pateikt.

Anonīms teica...

vajag vairāk reklamēt vatlera draugu kopas blogu